Γ’ Εθνική: Αποχαιρέτησε την Κομοτηνή και (τελικά) την Δόξα ο Γιώργος Τουρασανίδης που επιστρέφει Καβάλα

 

Τελικά αν και ήθελε να παραμείνει στην Κομοτηνή, μετά από 3 χρόνια επιστρέφει στην Καβάλα και στα γήπεδα της τοπικής ΕΠΣ ο πλάγιος αμυντικός της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου Γιώργος Τουρασανίδης.

Αν και αρχικά είχε συμφωνήσει να παραμείνει στην “οικογένεια” όπως χαρακτήρισε στο ThrakiSportS την πρωταθλήτρια Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου στην προσπάθεια που θα κάνει στην Γ’ Εθνική, δέχτηκε ασφυκτική πίεση από ομάδα της Καβάλας και συν το γεγονός ότι θα επιστρέψει σπίτι του και θα στρατευτεί το Σεπτέμβρη έκλεισε την πλάστιγα προς την επιστροφή σπίτι του στο Κοκκινόχωμα και της αλλάγης της απόφασής του για παραμονή στο Ν. Σιδηροχώρι.

Ο Τουρασανίδης που θα ανακοινωθεί σύντομα από την νέα του ομάδα που πρωταγωστεί στο τοπικό πρωτάθλημα, αγωνίστηκε στο παρελθόν στο τοπικό Βυζάντιο αφού η καταγωγή του είναι από το Κοκκινόχωμα Καβάλας, στα Κ20 της Καβάλας, στον Αετό Ορφανού, στον Αστέρα Αιγείρου. Φέτος σκόραρε τρεις φορες στην πορεία για τον τίτλο μετά από 31 χρόνια για την Δόξα, ενώ ήταν μέλος της καλύτερης ομάδας του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Θράκης σύμφωνα με την ψηφοφορία του ThrakiSports.

Μέσω επιστολής στο ThrakiSportS αποχαιρετά την Δόξα και το φιλαράκι του Λευτέρη Αμπορόπουλο: Ευχαριστώ μέσα απο την καρδια μου την πρωην ομαδα μου του Αστέρα Αιγειρου που ήμουν τα 2 προηγούμενα χρόνια, ευχόμενος να λύσει όλα τα προβλήματά του αλλα και την “οικογένεια” της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου για την άψογη συνεργασία και την απίστευτη χρονιά που έζησα μαζί τους.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Λευτέρη Αμοιρόπουλο, γιατί χωρίς αυτόν δεν θα ήμουν στην ΔΟΞΑΡΑ!