ΕΠΣ Ξάνθης: Ξεκίνησαν οι μεταγραφές στην Ασπίδα Ξάνθης! Παπαδόπουλος ο πρώτος…

 

Η Ασπίδα Ξάνθης μετά τις 16 πρώτες ανανεώσεις παικτών, ανακοίνωσε πλέον και την πρώτη μεταγραφή για τη φετινή μεταγραφική περίοδο, που θα την βοηθήσει τη νέα σεζόν να πετύχει το στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, λοιπόν είναι το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της Ασπίδας Ξάνθης τη φετινή μεταγραφική περίοδο, με την Ασπίδα να τα βρίσκει σε όλα μαζί του. Ο Παπαδόπουλος, σπουδάζει τα τελευταία 4 χρόνια στην Ξάνθη και το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, και δεδομένης της αγάπης που έχει για το ποδόσφαιρο, δεν σταμάτησε ποτέ να παίζει ποδόσφαιρο, έστω και αν δεν βρήκε τα προηγούμενα χρόνια ομάδα στη Ξάνθη. Τη χρονιά, λοιπόν, που μας πέρασε αγωνιζόταν στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Φλωρίνης, και τον Ερμή Αμυνταίου, με τον οποίο και κατέκτησαν την πρώτη θέση και την άνοδο στη Γ’ Εθνική, φέτος όμως τα βρήκε σε όλα με την ομάδα της Ασπίδας και από τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται με την φανέλα της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Νίκου Παπαδόπουλου από τον Ερμή Αμυνταίου Φλωρίνης. Ο Νίκος ήταν βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της ομάδας του που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Φλωρίνης και προβιβάσθηκε στην Γ’ Εθνική Κατηγορία. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ».