Β’ Εθνική: Τέλος από την Ασπίδα Ξάνθης και πάει Αθήνα ο Ιάσονας Πετς

 

Στο Κορωπί θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ιάσονας Πετς, ο οποίος μετά από πέντε χρόνια αποχαιρετά την Ασπίδα Ξάνθης, στην οποία συνδύασε σπουδές και μπάσκετ.

Ο 23χρονος φόργουορντ συμφώνησε με την ομάδα της Αττικής η οποία πραγματοποίησε την πρώτη της μεταγραφή για να τη βοηθήσει στην προσπάθεια που θα κάνει τη νέα χρονιά στο νότιο όμιλο της Β’ Εθνικής, επιστρέφοντας έτσι στα πάτρια εδάφη.

Η ανακοίνωση της ομάδας: “Ο ΓΣ Κορωπίου καλωσορίζει τον Ιάσονα Πετς στην οικογένεια του. Ο Ιάσοναςγεννήθηκε στις 21/7/1994 και μένει εντός Ορίων του Δήμου Κορωπίου!!Έχει ύψος 1:98 και αγωνίζεται στις θέσεις 3-4

Ξεκίνησε το μπάσκετ στον Α.Ο Βαρης «Αναργυρους» μέχρι την ηλικία των 18, παράλληλα από 15-17 ήταν και στην Ακαδημία Triple Crown, όπου έφυγε φοιτητής 18 χρόνων για 5 χρόνια στην Ξάνθη και αγωνιζόταν στην ομάδα της Ασπίδας Ξάνθης πάντα στις θέσεις 3-4.

Ο 23χρονος Ιάσονας ήταν 5ος Σκόρερ της Ασπίδας στην Β´Εθνική για την περίοδο 2016-17 και 3ος για την περίοδο 2015-16 , πέρυσι σούταρε με 40% στα τρίποντα, πολύ καλός αμυντικός και τα τέσσερα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στην Β´ και Γ´Εθνική Κατηγορία…

Ο Ιάσονας τελείωσε τις σπουδές του και γύρισε στα <πάτρια εδάφη> έμπειρος και έτοιμος να αγωνιστεί με την φανέλα του ΓΣ Κορωπίου. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή επιτυχία..”.