Προαναγγέλει τουλάχιστον άλλες τρεις μεταγραφές στον ΑΟΞ ο Γιάννης Παπαδημητρίου

 

Μετά τους παίκτες, αλλά και τη συνέντευξη τύπου του νέου προπονητή του ΑΟΞ Μίλαν Ράσταβατς, πήρε σειρά και έκανε τις δηλώσεις του ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Γιάννης Παπαδημητρίου, ο οποίος ευχήθηκε μια επιτυχημένη χρονιά, αλλά προανήγγειλε και τουλάχιστον 3 ακόμα μεταγραφές.

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Παπαδημητρίου είπε πως είναι λογική η αλλαγή προσώπων σε κάθε ποδοσφαιρική ομάδα, είτε αυτή πρόκειται για παίκτες, είτε για τεχνικό επιτελείο, είτε και για τα δύο μαζί. Ακόμη, αναφέρθηκε στις σχέσεις και τη συνεργασία με τον νέο προπονητή του ΑΟΞ, Μίλαν Ράσταβας, ενώ τόνισε πως ο προγραμματισμός της ομάδας προϋποθέτει τουλάχιστον 3 ακόμα νέες μεταγραφές. Δεν ξέχασε, όμως να αναφερθεί και στα φετινά επετειακά διαρκείας της ομάδα, και παρακάλεσε τον κόσμο να σεβαστεί την ιστορία του Συλλόγου και να βρίσκεται στο πλευρό του, στη συμπλήρωση 50 χρόνων από την «γέννησή» του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιάννης Παπαδημητρίου:

«Είναι φυσιολογικό πράγμα σε μια ομάδα η ανανέωση και η αλλαγή προσώπων σε τεχνικό επιτελείο και ρόστερ. Εμείς ξεκινάμε σήμερα και θέλω να ευχηθώ σε όλους μια πολύ καλή σεζόν, με υγεία! Υπάρχει μια καθημερινή και στενή συνεργασία με τον κ. Ράσταβατς σε εξαιρετικό επίπεδο, με στόχο να δημιουργηθεί μια πολύ καλή ομάδα. Αποκτήθηκαν ήδη κάποιοι ποδοσφαιριστές, ενώ υπάρχει προγραμματισμός για 3 ακόμη προσθήκες στο ρόστερ. Η ΠΑΕ είναι ανοιχτή να συζητήσει και οποιαδήποτε πολύ καλή προσφορά. Δουλεύουμε και είμαστε αισιόδοξοι για την νέα σεζόν. Φέτος είναι μια επετειακή χρονιά, μια γιορτινή σεζόν για την ομάδα που συμπληρώνει 50 χρόνια ζωής. Θέλουμε να σταθεί ο κόσμος δίπλα μας. Οι τιμές είναι πάρα πολύ καλές, οποιοδήποτε επιπλέον σχόλιο δεν χρειάζεται! Ζητάμε την στήριξη του κόσμου όχι απαραίτητα λόγω της μείωσης των τιμών αλλά για σεβασμό στην μεγάλη ιστορία της ομάδας μας».