Σε ανοιχτή συγκέντρωση για το μέλλον της ομάδας καλεί όλους τους ενδιαφερομένους η διοίκηση του Ερασιτέχνη Πανθρακικού

 

Τέλος στα όποια όνειρα για κάθοδο του Πανθρακικού στη Γ’ Εθνική βάζει το ΔΣ του Ερασιτέχνη Πανθρακικού με επίσημη ανακοίνωση που εστάλη στο ThrakiSportS. Παράλληλα καλεί όλον τον κόσμο που αγαπά την ομάδα σε ανοιχτή συγκέντρωση την προσεχή Δευτέρα.

Η ανακοίνωση είναι η εξής: «Eνημερώνουμε τον κόσμο που αγαπάει το ποδόσφαιρο – και τον ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ΜΑΣ, ότι ως ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ «ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ», από την περασμένη χρονιά έχουμε «κατεβάσει» ομάδα στο Β΄ Πρωτάθλημα της ΕΠΣ την οποία απαρτίζουν – αγωνίζονται παιδιά από την ακαδημία μας.

Τελευταία «ακούγεται» ότι ο ερασιτέχνης θα κατεβάσει ομάδα, στην θέση της ΠΑΕ, στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Η αλήθεια είναι θα το θέλαμε και εμείς, όμως οι οικονομικές συνθήκες είναι δύσκολες και οι «χορηγοί» σπανίζουν. Σεβόμενοι την ιστορία του ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ μας που είναι ένα «βαρύ» όνομα στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Θράκης μας τολμάμε να ανακοινώσουμε ότι δεν μπορούμε να κατεβάσουμε μια ομάδα, ανάλογη της ιστορίας της ομάδας μας.

Πήραμε την απόφαση να κάνουμε ένα καινούριο ξεκίνημα με την ομάδα που ήδη έχουμε, να βάλουμε τις ΣΤΕΡΕΕΣ ΒΑΣΕΙΣ και σιγά – σιγά  με αργά αλλά σταθερά βήματα ο Πανθρακικός μας να ξανά – γράψει ιστορία…

Απευθύνουμε το κάλεσμα και ΘΕΛΟΥΜΕ όλους τους ΦΙΛΟΥΣ (ακόμη και τους πικραμένους) δίπλα μας, κοντά μας…

Από 1 Ιουλίου 2017 θα κυκλοφορήσουν τα ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΑΠΣ «Πανθρακικός». Η ενδεικτική τιμή είναι 15 ευρώ και θα μπορούν οι κάτοχοι να παρακολουθούν τους αγώνες στη έδρα μας (έχει γίνει αίτηση προς το ΔΗΜΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ να μας παραχωρηθεί το ΔΑΚ, που τόσα χρόνια είναι το σπίτι του ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ μας).

Θέλουμε να έχουμε κοντά μας όλη την πόλη, για την ομάδα της πόλης μας, την ομάδα της καρδιάς μας. Πάμε όλοι μαζί να ξανακάνουμε πράξη το σύνθημα «ΟΛΟΙ Η ΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ»…!» τονίζεται στην ανακοίνωση του ΔΣ  του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ.