Γ’ Εθνική: Προτάσεις από γειτονικούς νομούς για τον “μόνιμο αρχισκόρερ” Αμέτ Ερκάν!

 

Αν και πριν ένα μήνα ο ΠΑΟΚ Κοσμίου ομάδα της ΕΠΣ Θράκης ανακοίνωσε την παραμονή του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος Αμέτ Ερκάν, οι προτάσεις στον πρωην επιθετικό του Έβρου Σουφλίου και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στην Γ’ Εθνική από ομάδες ανώτερης κατηγορίας είναι συνεχείς και το τελευταίο διάστημα περισσότερο ασφυκτικές.

 Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες του ΤhrakiSportS ομάδες και των 3 νομών της Θράκης παρά την ανανέωση παραμονής στις αρχές Ιουνίου (Θυμηθείτε ΕΔΩ) του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος με 25 τέρματα (Θυμηθείτε ΕΔΩ) και μέλος στην καλύτερη εντεκάδα του διαγωνισμού του ThrakiSportS (Θυμηθείτε ΕΔΩ) στον κυπελλούχο της ΕΠΣ Θράκης ΠΑΟΚ Κοσμίου την φανέλα του οποίου φορά για 1,5 χρόνο, ο Αμέτ Ερκάν δέχτηκε δελεαστικές προτάσεις από ομάδες της Γ’ κατηγορίας.

Ωστόσο ο τρεις φορές πρώτου σκόρερ της ΕΠΣ Θράκης, με Φιλυρα, Ίασμο και Κόσμιο, αλλά και του Έβρου Σουφλίου και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, λόγω επαγγελματικών ασχολιών, της οικογένειας του στην Κομοτηνή, αλλά και τους δεσμούς που έχει αναπτύξει με την ομάδα  του ΠΑΟΚ Κοσμίου, παρά ότι μπορεί να αποχωρήσει εαν επιθυμεί και έχει πρόταση από ομάδα ανώτερης κατηγορίας, το σκέφτεται αν πρέπει να επιστρέψει μετά από τις 11 Γενάρη του 2016 στην Γ’ Εθνική (Θυμηθείτε ΕΔΩ).

Περισσότερα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες για τον 27χρονος Αμέτ Ερκάν που δεν έχει αγωνιστεί πέρα της Ροδόπης και του Έβρου.  Ο Ερκάν ξεκίνησε την καριέρα του από τα ΤΕΠ του Πανθρακικού, μετεπήδησε στη συνέχεια στα ΤΕΠ της Ξάνθης,  στην Ελπίδα Σαπών, στην Φιλύρα και στον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΑΜΕΤ ΕΡΚΑΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ