Super League: Οι δηλώσεις των νέων μεταγραφών του ΑΟΞ στην πρώτη επίσημη της ομάδας

 

Λίγο πριν τον αγιασμό και την πρώτη προπόνηση του ΑΟΞ για τη φετινή σεζόν, μίλησαν στους δημοσιογράφους της πόλης, αλλά και τα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια της χώρας, ο Γκόραν Ρόσε, o Έρικ Γέντρισεκ αλλά και ο δεύτερος αρχηγός της ομάδας Μάκης Μπαξεβανίδης.

Ο εκ των παλαιότερων παικτών Μπαξεβανίδης σχολίασε: «Εύχομαι αρχικά να έχουμε μια πολύ καλή χρονιά με υγεία για όλους τους ανθρώπους της ομάδας! Η χρονιά πέρσι θεωρώ ότι ήταν πετυχημένη, για ένα κλικ δεν πήραμε το παραπάνω. Όμως η περίοδος 2016-17 αποτελεί παλαιότερη εποχή. Φέτος ξεκινάμε δυναμικά και ζητάμε το καλύτερο από κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Περιμένουμε και το πρόγραμμα, για να αξιολογήσουμε την κατάσταση. Ήρθαν αρκετοί νέοι ποδοσφαιριστές και θα έρθουν και άλλοι. Στόχος μας είναι να τους βοηθήσουμε όσο περισσότερο και να στηρίξουμε την ένταξή τους στο κλίμα της ομάδας. Θα τους κάνουμε να νιώσουν γρήγορα ότι δεν είναι καινούριοι, ώστε να προσφέρουν άμεση καλή εργασία στο γκρουπ. Επιπλέον κάτι πάρα πολύ σημαντικό. Θέλουμε τον κόσμο στην πλευρά μας. Είναι πολύ σπουδαία η στήριξή του. Ομάδα είμαστε όλοι μαζί και τους χρειαζόμαστε δίπλα μας σε κάθε παιχνίδι».

Ο «νέος» Ρόσε έδειξε ανυπόμονος να… πιάσει δουλειά: «Η εξαιρετική οργάνωση είναι το πρώτο πράγμα που διαπιστώνει κανείς στον νέο μου σύλλογο! Όλοι οι άνθρωποι της ομάδας είναι στη διάθεση μου και αυτό είναι πολύ σημαντικό για έναν νέο παίκτη από άλλη χώρα. Εχω λίγες μέρες εδώ και ανυπομονώ να γνωρίσω καλύτερα με τους νέους μου συμπαίκτες. Στόχος της ομάδας είναι φυσικά να φτάσει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας », είπε χαρακτηριστικά ο Κροάτης χαφ. Σε ανάλογο μήκος κύματος κινήθηκε και ο «σταρ» Γέντρισεκ. «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ξάνθη. Έμαθα και άκουσα τα καλύτερα για τον νέο μου σύλλογο πριν υπογράψω. Εύχομαι να έχουμε μια πολύ καλή εποχή. Θέλω να καλέσω τους φίλους τους να βρεθούν δίπλα μας και να αναπτύξουμε μια ωραία επαφή μαζί τους. Δεν θέλω να μιλήσω για στόχους, είναι νωρίς ακόμα, αλλά εύχομαι να πάμε όσο γίνεται καλύτερα ».

Τέλος ο Έρικ Γέντρισεκ, ήταν από τους πιο λιγομίλητους, λέγοντας πως: «Είμαι χαρούμενος που αποτελώ μέλος της ομάδας της Ξάνθης. Όλα όσα έχω δει έως τώρα από την ομάδα, είναι άκρως θετικά, και αυτός είναι και ο λόγος γιατί βρίσκομαι εδώ. Ελπίζω πως μπορώ να βοηθήσω την ομάδα να έχει μια καλή και επιτυχημένη σεζόν, και να καταφέρουμε να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα, κάνοντας χαρούμενους και τους φιλάθλους μας».