Ο γιος πρώην θρακιώτη υπουργού που συνάντησε στη Μύκονο τον Τότι (και βγήκε selfie μαζί του)

 

Στην Μύκονο βρέθηκε για περίπου μία εβδομάδα ο θρύλος του ιταλικού ποδοσφαίρου Φρανσέσκο Τότι, ο οποίος φέτος αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του μετά από μια θρυλική καριέρα στην Ρόμα και φυσικά την Σκουάτρα Ατζούρα.

Φυσικά ο πρώην συμπαίκτης του Βασίλη Τοροσίδη δεν πέρασε απαρατήρητος από τους λοιπούς παραθεριστές στο όμορφο κυκλαδονήσι και πολλοί του ζήτησαν αυτόγραφα και τη νέα μόδα της εποχής, τις selfie, με τον ιταλό σουπερστάρ να μην αρνείται σε κανέναν από όσους συνάντησε στο νησί των ανέμων.

Την  ευκαιρία άδραξε και ένας θρακιώτης που προέρχεται από πολιτικό τζάκι της περιοχής μας, αφού είναι γιος πρώην υπουργού και μάλιστα ήδη έχει αρχίζει να κάνει και αυτός τα πρώτα του βήματα στην πολιτική. Ο λόγος για τον Χρήστο Δερμεντζόπουλο, γιο του πρώην υφυπουργού Παιδείας της ΝΔ και επί σειρά ετών βουλευτή Έβρου Αλέξανδρου Δερμεντζόπουλου.

«Παίζουμε μπάλα», ήταν το σχόλιο που ανάρτησε μαζί με την φωτογραφία ο Χρήστος Δερμεντζόπουλος που ήδη ασχολείται ήδη ενεργά με την πολιτική, αφού είναι μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της ΟΝΝΕΔ και Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας. Δείτε την φωτογραφία: