ΕΠΣ Ξάνθης: Παραμένει ο βασικός κορμός στην Ασπίδα Ξάνθης! Οι πρώτοι 16 παίκτες που ανανέωσαν…

 

Λίγες μόλις ημέρες μετά την ανακοίνωση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, η ομάδα της Ασπίδας Ξάνθης ξεκίνησε την οργάνωση της ενόψει της σεζόν, κρατώντας αρχικά τον βασικό της κορμό και ανανεώνοντας με τους πρώτους 16 ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα με την Ασπίδα ανανέωσε ένας εκ των καλύτερων σέντερ μπακ του περσινού πρωταθλήματος στην ψηφοφορία του ThrakiSportS, ο Αλέξανδρος Σαρηγιαννίδης, αλλά και ο… νιόπαντρος Νίκος Χατζηπαρασκευάς, όπως επίσης και οι Ανδρέας Σαμαράς, Ραφαήλ Σάββογλου, Κυριάκος Κοντογιαννίδης, Νίκος Νικολούδης, Αντώνης Κοντομιχάλης, Βασίλης Στεπανιάν, Σεραφείμ Δογανίδης, Μπάμπης Κυριαζίδης, Χάρης Κατσής, Γαβριήλ Ευθυμιάδης, Παναγιώτης Πεντεζίδης, Μουτούς Τζοσκούν, Μιχάλης Κιαχίδης, Μάριος Σάββα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ασπίδας:

«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η Διοικούσα Επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ ανακοινώνει ότι, υπό την τεχνική καθοδήγηση του κ. Χρήστου Σαμαρά και με γυμναστή τον κ. Σήφη Λαδόπουλο, έχουν συμφωνήσει να παραμείνουν για την περίοδο 2017-2018 στις τάξεις των αγωνιζομένων του Συλλόγου οι παρακάτω ποδοσφαιριστές:
Ανδρέας Σαμαράς, Ραφαήλ Σάββογλου, Κυριάκος Κοντογιαννίδης, Αλέξανδρος Σαρηγιαννίδης, Νίκος Νικολούδης, Αντώνης Κοντομιχάλης, Νίκος Χατζηαπαρασκευάς, Βασίλης Στεπανιάν, Σεραφείμ Δογανίδης, Μπάμπης Κυριαζίδης, Χάρης Κατσής, Γαβριήλ Ευθυμιάδης, Παναγιώτης Πεντεζίδης, Μουτούς Τζοσκούν, Μιχάλης Κιαχίδης, Μάριος Σάββα
Ευχόμαστε ολόψυχα στον αγαπημένο μας Γιάννη Μουξιό να ζητήσει το δελτίο του, γιατί αυτό θα σημαίνει ότι εισήχθη σε ΑΕΙ ή ΤΕΙ της επιλογής του και επομένως ότι θα πρέπει να μετακομίσει σε άλλη πόλη για να φοιτήσει στη σχολή του.
Ευχόμαστε ολόψυχα να μας ζητήσει το δελτίο του ο Βαγγέλης Μπαμπούρης. Ξέρει ο ίδιος, ξέρουμε και εμείς…
Οι δύο-τρεις εκκρεμότητες που απομένουν θα διευθετηθούν άμεσα.

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ»