Football League: Τέλος από την Καλαμαριά οι “Θρακιώτες” Παναγιώτης Πετρούσης και ο Παύλος Ζώτος

 

To τέλος από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς που φέτος επέστρεψε στην Football League οι των αμυντικών Παύλου Ζώτου, Παναγιώτη Πετρούση και άλλων δυο ανακοίνωσαν οι “Πόντιοι”.

O 20χρονος Εβρίτης πλάγιος αμυντικός Ζώτος που ανήκει στην Ξάνθη αφού αγωνιζόταν με μορφή δανεισμού στην πρωταθλήτρια του 1ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής ερχόμενος από τον πάγκο στα περισσότερα παιχνίδια, δύσκολα θα επιστρέψει στην Θράκη και αν δεν μείνει ελεύθερος από την ομάδα πιθανότητα θα δοθεί δανεικός σε ομάδας της Κεντρικής Μακεδονίας αφού είναι φοιτητής στην Θεσσαλονίκη.

Από την άλλη ο 24χρονος στόπερ Πετρούσης που ήταν μέλος του Πανθρακικού μέχρι το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας στις Σέρρες, το δεύτερο εξάμηνο δεν μπόρεσε να πείσει τον απαιτητικό Δημήτρη Καλαιτζίδη και αποτελει παρελθόν μετά από 3 μήνες στην Θεσσαλονίκη. Ο Πετρούσης ξεκίνησε την καριέρα του στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ, και συνέχισε στη Νέα Ιωνία, στον Αστέρα Τρίπολης, την Κέρκυρα, τον Ηρακλή Ψαχνών, τον Πανηλειακό και τον Καμπανιακό.

Η ανακοίνωση της Καλαμαριάς: «Η διοίκηση του Απόλλωνα Πόντου ανακοινώνει, παρά το συναισθηματικό φορτίο των ηθικών της δεσμών με τα στελέχη της, την λύση της συνεργασίας μας με τους ποδοσφαιριστές: Χατζηδημητρίου Μιχαήλ, Πετρούση Παναγιώτη, Σαββίδη Παύλο, Ζώτο Παύλο. Οι προαναφερόμενοι ποδοσφαιριστές πρόσφεραν υπηρεσίες πολύτιμες και ωφέλιμες για την υλοποίηση του μεγάλου στόχου που υλοποιήσαμε. Ωστόσο η ίδια η ζωή υπαγορεύει και μας υποχρεώνει σε αλλαγές και διαφοροποιήσεις του στελεχιακού δυναμικού, αυτό βέβαια δεν μειώνει την ποδοσφαιρική τους αξία. Με την βεβαιότητα πως θα συνεχίσουν την καριέρα τους με το ίδιο ήθος και με την ίδια ευσυνειδησία, τους ευχόμαστε καλή επιτυχία».