ΕΠΣ Έβρου: Σε τροχιά προσέγγισης με την πλευρά του Βαγγέλη Γραμμένου

 

Η ΕΠΣ Έβρου ήταν μέχρι πρόσφατα η μόνη από τις τρεις Ενώσεις της Θράκης που τηρούσε μοναχική πορεία και δεν βρισκόταν στην πλευρά του Βαγγέλη Γραμμένου, που όλα δείχνουν ότι θα είναι ο μόνος υποψήφιος πρόεδρος για την ΕΠΟ.

Η ΕΠΣ Ξάνθης δια του προέδρου της Γιώργου Πανίδη είχε εξ αρχής ταχθεί υπέρ της υποψηφιότητας Γραμμένου, ο οποίος έχει παραβρεθεί στις εκδηλώσεις της ΕΠΣ Ξάνθης. Μάλιστα, ο Πανίδης περιλαμβανόταν στα ονόματα που είχαν κατατεθεί στο Πρωτοδικείο για τον διορισμό προσωρινής διοίκησης υπό τον Γραμμένο, ενώ ο ίδιος έχει συμμετάσχει σε όλες σχεδόν τις συγκεντρώσεις της ομάδας Γραμμένου ήδη από πέρυσι, τέτοια εποχή.

Η ΕΠΣ Θράκης που συμμετείχε δια του προέδρου της Μάνου Γαβριηλίδη στις προηγούμενες διοικήσεις Σαρρή και Γκιρτζίκη, έχει όπως όλα δείχνουν και αυτή περάσει στην πλευρά Γραμμένου τους τελευταίους μήνες, με τον πρόεδρό της μάλιστα να συμμετέχει ενεργά στις συγκεντρώσεις των τελευταίων μηνών που έχει προγραμματίσει η ομάδα. Η πιο χαρακτηριστική περίπτωση ήταν η παρουσία Γαγριηλίδη στον Βόλο εκείνο του Σάββατο που φιλοξενήθηκε στην Κομοτηνή ο αγώνας των φίλων Ζαγοράκη με τους παλαιμάχους του Πανθρακικού.

Η ΕΠΣ Έβρου ήταν μέχρι πρόσφατα η μόνη από τις τρεις της Θράκης που έδειχνε να διατηρεί τους δεσμούς της με το παλιό σύστημα. Ωστόσο στη Γενική Συνέλευση της Παρασκευής παρατηρήθηκε μια αλλαγή. Σε αντίθεση με τον σκληρό πυρήνα του παλιού συστήματος, η ΕΠΣ Έβρου υπερψήφισε τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό της προσωρινής διοικούσας επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Το πιο σημαντικό όμως, είναι η στήριξη που φάνηκε να λαμβάνει προσωπικά ο Χρήστος Καραβασίλης από τον Βαγγέλη Γραμμένο.

Πέρα από τις δημόσιες τοποθετήσεις και φιλοφρονήσεις, Καραβασίλης και Γραμμένος είχαν μια αρκετά μακρά κατιδίαν συνάντηση στο πέμπτο όροφο του μεγάλου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, κατά την διάρκεια του μεσημβρινού διαλείμματος της Γενικής Συνέλευσης. Όλα δείχνουν λοιπόν ότι και η πλευρά της ΕΠΣ Έβρου σταδιακά εντάσσεται στην ομάδα Γραμμένου, όπως εξ αρχής έκανε και η ΕΠΣ Ξάνθης και ακολούθως η ΕΠΣ Θράκης.