Όλη η (αθλητική και όχι μόνο) Ξάνθη στον γάμο του Νίκου Χατζηπαρασκευά με την Πηνελόπη Δάγκα (+photos)

 

Ένα όμορφο κοινωνικό, και αθλητικό, γεγονός έλαβε χώρα το απόγευμα του Σαββάτου στο παρεκκλήσι του Αγίου Νεκταρίου που βρίσκεται δίπλα στο γήπεδο του ΑΟΞ στα Πηγάδια, αφού ο ποδοσφαιριστής της Ασπίδας Ξάνθης Νίκος Χατζηπαρασκευάς και η αθλήτρια του ΟΦΚΑ Ξάνθης και Πανελληνιονίκης Πηνελόπη Δάγκα ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου.

Μετά από αρκετά χρόνια σχέσης οι δύο σύντροφοι αποφάσισαν να κάνουν το μεγάλο βήμα και να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου, ενώνοντας έτσι σε ένα πολύ όμορφο κοινωνικό γεγονός όχι μόνο τις ζωές τους, αλλά και τον αθλητικό με τον πολιτικό κόσμο της Ξάνθης. Το απόγευμα, λοιπόν, η Πηνελόπη Δάγκα και ο Νίκος Χατζηπαρασκευάς προσήλθαν εις γάμου κοινωνία και ενώθηκαν με τα «ισόβια» δεσμά του γάμου.

Στο ιδιαίτερα χαρμόσυνο αυτό γεγονός το παρών έδωσαν πέρα από συγγενείς και φίλους του ζευγαριού και αρκετοί παράγοντες του αθλητικού κόσμου της Ξάνθης, αλλά και του πολιτικού επίσης. Το παρών, λοιπόν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Τσιλιγγιρίδη στον «Μαχητή» έδωσαν στην εκκλησία το απόγευμα του Σαββάτου, οι Δήμαρχοι Ξάνθης και Τοπείρου Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος και Θωμάς Μίχογλου, οι πρώην Δήμαρχοι Ξάνθης και Αβδήρων Μιχάλης Στυλιανίδης και Βασίλης Τσολακίδης, ο νυν δημοτικός σύμβουλος και πρώην αντιδήμαρχος αθλητισμού Μιχάλης Λομβαρδέας, ο δημοτικός σύμβουλος Μανώλης Τσέπελης, ο πρώην υφυπουργός και αντιπρόεδρος της Βουλής Παναγιώτης Σγουρίδης, ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Παυλακάκης.

Παρόντες ακόμη ήταν και ο πρόεδρος της Ασπίδας Ξάνθης Απόστολος Πασλάκης και ο πρώην Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣ Ξάνθης Τάκης Μελισσάς, ο πρώην πρόεδρος της Ασπίδας Ξάνθης Γιάννης Γεωργαντάς, ο Νίκος Παππάς, ο Χρήστος Χριστοφόρου, αλλά και αθλητικοί παράγοντες και συμπαίκτες του Νίκου στην Ασπίδα, όπως επίσης και παλαίμαχοι παίκτες της ομάδας, που ήταν συμπαίκτες με τον πατέρα του γαμπρού. Κουμπάροι του ζευγαριού ο Γιάννης Αγαθοκλέους και η Στεφανία Γιαδίνη. Δείτε φωτογραφίες του Γιάννη Τσιλιγγιρίδη από τον Μαχητή…