Volley League: Ανησυχία για μεταγραφική ανομβρία στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης

 

Άνοιξε επισήμως από το πρωί η μεταγραφική περίοδος, ωστόσο αίσθηση προκαλεί στους φίλους του Εθνικού Αλεξανδρούπολης το γεγονός ότι την ώρα που πρωτοκλασάτα στελέχη της ομάδας φεύγουν, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η έλευση κανενός.

Το περιορισμένο μπάτζετ και τα οικονομικά προβλήματα από χρέη παρελθόντων ετών, υποχρεώνουν τη διοίκηση του ΤΑΑ Εθνικός, που τις επόμενες μέρες θα πρέπει σε γενική συνέλευση να ζητήσει την παραμονή της στην θέση, να ασχολείται πρωτίστως με το να κλείνει τρύπες παρά να προχωρά στον σχεδιασμό της νέας σεζόν.

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η πώληση – έκπληξη του Παρασκευά Τσέλιου στον Ολυμπιακό, έναντι ποσού που δεν έγινε γνωστό αλλά θα κληθεί να καλύψει μέρος από αυτές τις τρύπες. Πάντως από τον Εθνικό λένε ότι και πέρυσι τα ίδια ακούγονταν και η χρονιά κρίθηκε επιτυχής.

Ο Εθνικός σε πρώτη φάση είναι προφανές ότι θα αφήσει τις μεγάλες ομάδες να χτυπήσουν όσους παίκτες επιθυμούν και στην δεύτερη διαλογή, θα διεκδικήσει κάποιους από όσους θα έχουν περισσέψει, σε σαφώς χαμηλότερες τιμές από ό,τι θα τους έκλεινε τον περασμένο μήνα.

Παράλληλα, ο Σάκης Μουστακίδης θα κινηθεί προς την αγορά του εξωτερικού, όπου έχει δώσει διαπιστευτήρια ότι ξέρει να βρίσκει λαβράκια σε σχετικά προσιτές τιμές (Μιγιαήλοβιτς, Άντριτς, Ράιτς και Τσουκ είναι μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις).

Βέβαια, για να συμβεί αυτό πρέπει πρώτα να μπορέσει να αδειοδοτηθεί το ΤΑΑ. Τις επόμενες μέρες θα τρέξει το ζήτημα της προαδειοδότησης, όπου ο Εθνικός πρέπει να ξεπεράσει προβλήματα με παλιότερα χρέη ώστε να μην βρεθεί προ εκπλήξεων.

Άλλωστε κανείς δεν ξεχνά ότι τον περασμένο Ιανουάριο ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης τιμωρήθηκε με περικοπή χορηγίας και απαγόρευση μεταγραφών, λόγω ασυνεπειών προς πρώην παίκτες του που είχαν λαμβάνειν από την διοίκησή του για δεδουλευμένα τους.