Τον Μεσσήνιο αρχηγό της Ξυλαγανής, μαραθωνοδρόμο και υποψήφιο διδάκτορα πήρε νέο γυμναστή ο Σκουλής

 

Μια σημαντική προσθήκη στο τεχνικό επιτελείο της έκανε η Δόξα Νέυ Σιδηροχωρίου αφού την εκγύμναση της ομάδα θα αναλάβει ο γνωστός αν και νεαρός γυμναστής αλλά και ποδοσφαιριστής Στέλιος Ηλιόπουλος.

Ο Ηλιόπουλος είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής κ Αθλητισμού του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης με μεταπτυχιακές σπουδές στην Μεγιστοποίηση αθλητικής απόδοσης και επίδοσης και αυτή την περίοδο είναι υποψήφιος Διδάκτωρ στο ιδιο τμήμα με ειδίκευση στο τομέα της Εργοφυσιολογίας.

Ο 26 χρονος αμυντικός αλλά και γυμναστής με καταγωγή από το ιστορικό Κατσαρού Μεσσηνίας, ξεκίνησε και ήταν αρχηγός του Εθνικού Μελιγαλά στην Α’ ΕΠΣ Μεσσηνίας, ενώ με την εισαγωγή του στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής για μια  τετραετία ήταν ποδοσφαιριστής και αρχηγός του Αστέρα Αιγείρου αλλά και γυμναστής στην πρωτη του συνεργασία με τον Σάκη Σκουλή. Ακολούθησε για μια πενταετία ο Ορφέας Ξυλαγανής πάντα με τον διπλό ρόλο του γυμναστή, και  ποδοσφαιριστή και πλέον θα βοηθά τον Σάκη Σκουλή στην δεύτερή τους συνεργασία στην βελτίωση της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών, ενώ εάν χρεαστεί θα φορά και τα παπούτσια, αφού θα έχει και το δελτίο του σαν ποδοσφαιριστής της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου.

Ο Ηλιόπουλος εκτός από ποδοσφαιριστής (δεξί μπακ) είναι και μαραθωνοδρόμος εδώ και μια οχταετία σε αγώνες ορεινού τρεξίματος μαραθωνίους και υπερμαραθωνίους Olympus Marathon, ενω και προπονεί γνωστούς αθλητές όπως ο επίσης μαραθωνοδρόμος ποδοσφαιριστής Γιάννης Τοροσιάν.