Super League: Μετά τo φλερτ με τη Λάρισα εντάχθηκε και στη λίστα της Λαμίας ο Σίλβα Κλέιτον

 

Μετά την Κύπρο και την Ομόνοια ψάχνει τον επόμενο επαγγελματικό του σταθμό ο Σίλβα Κλέιτον και όλα δείχνουν ότι το σενάριο επιστροφής του βραζιλιάνου πρώην μέσου της Ξάνθης στην Ελλάδα δεν είναι και τόσο μακρινό.

Σύμφωνα με το sport24, ουκ ολίγες ομάδες της Super League έχουν ενδιαφερθεί για τον 34χρονο Βραζιλιάνο μέσο (μία από αυτές ήταν και η ΑΕΛ, αλλά δεν προχώρησε κατόπιν επιθυμίας του Αντρέ Πάους). Μάλιστα, η αθηναϊκή ιστοσελίδα αποκαλύπτει ότι το όνομά του βρίσκεται στη λίστα της Λαμίας.

Οι “κυανόλευκοι” θέλουν έναν ποδοσφαιριστή με ποιότητα στη μεσαία γραμμή και ο Βραζιλιάνος είναι μια περίπτωση που πληροί τις προϋποθέσεις. Φυσικά, δεν είναι μια εύκολη περίπτωση, καθώς δεν είναι μόνον η ομάδα της Φθιώτιδας που ενδιαφέρεται για τον Βραζιλιάνο. Από την άλλη, όσο ο ποδοσφαιριστής δεν κλείνει κάπου, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά.

Ο Κλέιτον ήλθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το 2002 για τον Μεσσηνιακό κι έκτοτε “στέριωσε” στην πατρίδα μας. Ακολούθησαν ο Απόλλων Καλαμαριάς, η ΑΕΛ, η Μέταλουργκ Ντόνετσκ, ο Παναθηναϊκός, η Καϊσερίσπορ, η Ντίναμο Ζάγκρεμπ, πριν τρία χρόνια η Ξάνθη με την οποία έφτασε μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και αποτέλεσε τελευταίο εν Ελλάδι σταθμό της καριέρα του, ενώ ακολούθησαν η Ελαζίγκσπορ, η Γκιοζτέπε και η Όμονοια.