Photos: Κλικ από τις θρακιώτικες παρουσίες στην κρίσιμη Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας

 

Με ολόκληρη ενδεκάδα εκπροσωπήθηκε η Θράκη στην τακτική γενική συνέλευση της ΕΠΟ, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της Ολομέλειας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής στο Χαλάνδρι της Αθήνας.

Υπήρχε μία απουσία σε σχέση με όσα είχαν αναφερθεί στον αρχικό κατάλογο, αυτή του α’ αντιπροέδρου της ΕΠΣ Έβρου Γιάννη Παπαϊωάννου. Ωστόσο η ενδεκάδα έμεινε αναλλοίωτη, καθώς στην αίθουσα βρέθηκε, στο προεδρίο μάλιστα, ο Ζήσης Βρύζας.

Από εκεί και πέρα την Ξάνθη εκπροσώπησε ο πρόεδρός της ‘Αρης Πιαλόγλου, ενώ παρών ήταν και ο αντιπρόεδρός της Γιώργος Στράτος ως πρόεδρος της Λίγκας. Από την ΕΠΣ Έβρου παραβρέθηκαν ο πρόεδρός της Χρήστος Καραβασίλης και ο β’ αντιπρόεδρος Θεόδωρος Μπίκος.

Από την ΕΠΣ Θράκης έλαβαν μέρος στη γενική συνέλευση ο πρόεδρός της Μάνος Γαβριηλίδης, ο γενικός γραμματέας Γιάννης Κοτζαμάνης και ο ταμίας Χρήστος Κουκουλάκης. Από την ΕΠΣ Ξάνθης ο πρόεδρός της Γιώργος Πανίδης, ο α’ αντιπρόεδρος Γιώργος Τριάντης και ο β’ αντιπρόεδρος Χρύσανθος Ζουρνατζίδης.

Το ThrakiSportS ήταν το μόνο μέσο από την Θράκη που βρέθηκε στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τις θρακιώτικες παρουσίες στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, που άνοιξε τον δρόμο για τις εκλογές….