Γ’ Εθνική: Χωρίς πολλές αλλαγές η νέα χρονιά στον Ορφέα Ξάνθης

 

Όλες οι ομάδες έχουν ξεκινήσει την οργάνωση και τις κινήσεις τους ενόψει της νέας σεζόν, και ο Ορφέα Ξάνθης που τη χρονιά που μας πέρασε στάθηκε υπερ άνω των προσδοκιών δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. 

Στην ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή, λοιπόν οργανώνουν ήδη τις κινήσεις τους ενόψει της νέας σεζόν, ώστε να καταφέρει η ομάδα να πρωταγωνιστήσει και πάλι, παρ’όλο που δεν θα υπάρξουν πολλές αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS, δεν θα υπάρξουν πολλές αλλαγές στην ομάδα του Ορφέα, οι περισσότεροι παίκτες θα παραμείνουν, ώστε να διατηρήσει η ομάδα τον βασικό κορμό της, όμως θα υπάρξουν και μερικές αποχωρήσεις.

Μάλιστα γενικά στον Νομό της Ξάνθης παρατηρείται το τελευταίο διάστημα μια τάση μεταγραφών παικτών προς τους γειτονικούς Νομούς, και κυρίως την Κομοτηνή και την ΕΠΣ Θράκης. Και από τον Ορφέα, λοιπόν θα υπάρξουν μερικές αποχωρήσεις, χωρίς βέβαια ακόμα να ξέρουμε ποιοι ακριβώς θα φύγουν. Βέβαια ο Μπάμπης Χατζημεστής δεν θα μείνει με δεμένα τα χέρια, και αναμένεται να κάνει τις ανάλογες κινήσεις για να καλύψει τα όποια κενά προκύψουν και να κρατήσει την ομάδα στο ίδιο επίπεδο με πέρυσι.