ΕΠΣ Έβρου: Με τεχνικό δίδυμο Παπαράδη και Φλώρο ανεβάζει ψηλά τον πήχη ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης

 

Αν και δεν αποχώρησε με τον καλύτερο τρόπο ως ποδοσφαιριστής και ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του προπονητή του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Σάκη Παπαράδη, ο πρώην πια τεχνικός επί μια διετία της Ένωσης Άνθειας Αρίστεινου Μιχάλης Φλώρος όπως αποκάλυψε το ThrakiSportS επιστρέφει στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης από το πόστο του προπονητή.

Σε αυτό όμως δεν θα είναι μόνος, αφού ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης θα εφαρμόσει το δίδυμο στην τεχνική ηγεσία που ελάχιστες ομάδες έχουν εφαρμόσει στον Έβρο, αλλά και γενικά στην Ελλάδα (σε υπηρεσιακά κυρίως σχήματα) κυρίως σε ομάδες τοπικού επιπέδου, ενω στο εξωτερικό τον γνωστότερο δίδυμο ήταν πριν μια δεκαετία περίπου στην Εθνική Σουηδίας των Τομμυ Σόντεμπέργκ και Λαρς Λαγκερμπακ.

Οι Παπαράδης και Φλώρος μάλιστα έχουν φέρει νέο άνεμο αισιοδοξίας στην ομάδα της Αλεξανδρούπολης και με τις διασυνδέσεις τους θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν έναν δυνατό Εθνικό με παίκτες από τον παρελθόν της ομάδας που αγωνίστηκαν στην Γ’ Εθνικη.

Αλλαγές θα υπάρξουν και στις ακαδημίες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με νέα πρόσωπα που θα τον οργανώσουν και θα δώσουν επίσης νέα πνοή στο μεγαλύτερο σύλλογο του Έβρου που έχει τμήματα σχεδόν σε όλα τα αθλήματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here