Αιχμές Γκουγκουσκίδου κατά της διοίκησης Γκιζάνη για την έλλειψη οικονομικού απολογισμού

 

Είναι γνωστό ότι ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης βρίσκεται σε άτυπη κόντρα με την πρώην διοίκηση του ΑΟ Ορεστιάδας υπό τον Βασίλη Γκιζάνη, καθώς άλλωστε ήταν και εκείνος που πήρε την πρωτοβουλία για να την ανατροπή της και τον διορισμό προσωρινής διοίκησης από το Πρωτοδικείο.

Ωστόσο και η βασική του αντίπαλος στα πολιτικά δρώμενα της Ορεστιάδας, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Μαρία Γκουγκουσκίδου δείχνει να συμπλέει μαζί του σε αυτόν τον τομέα, αφήνοντας σαφέστατες αιχμές κατά της διοίκησης Γκιζάνη. Τόσο ο Μαυρίδης όσο και η Γκουγκουσκίδου ήταν δύο από τα 33 όλα κι όλα μέλη που συμμετείχαν στην γενική συνέλευση της περασμένης Κυριακής στον ΑΟ Ορεστιάδας.

Μάλιστα, η Γκουγκουσκίδου εκλέχθηκε πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης και σε δηλώσεις της στο Ράδιο Έβρος ανέφερε: «Η προηγούμενη διοίκηση, η οποία διοίκησε τον Αθλητικό Όμιλο ως την εκλογή προσωρινού διοικητικού συμβουλίου, δεν είχε παραδώσει κανονικά και νόμιμα στον Αθλητικό Όμιλο Ορεστιάδας στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο τον απολογισμό, δεν έγινε δηλαδή γενική συνέλευση που να απαλλάσσει τα μέλη του προηγούμενου διοικητικού συμβουλίου από τις ευθύνες γιατί δεν είχε παραδοθεί ο απολογισμός».

Για αυτό η νέα προσωρινή διοίκηση που θα προκύψει από το Πρωτοδικείο θα αναλάβει να καταγράψει, όπως έχει ειπωθεί και τα χρέη προς παίκτες, προπονητές αλλά και επαγγελματίες της πόλης της Ορεστιάδας.