Αλεκτόρεια 2017: Φόρεσε ξανά τη φανέλα του Άρη Πετεινού ο Τόρο συμμετέχοντας στο ματς με την Διομήδεια

 

Τη φανέλα του Άρη Πετεινού, της ομάδας του χωριού του όπου έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, φόρεσε το απόγευμα της Παρασκευής ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας Βασίλης Τοροσίδης.

Τι κι αν η ζέστη ήταν αφόρητη; Τι κι αν δεν είναι παλαίμαχος; Θέλησε με τον τρόπο αυτό να τιμήσει την ομάδα του χωριού του και να συμμετάσχει στον αγώνα παλαιμάχων του Άρη Πετεινού με τον Απόλλωνα Διομήδειας, ο οποίος είχε ενταχθεί στις φετινές εκδηλώσεις “Αλεκτόρεια”, που διεξάγονται κάθε χρόνο τέτοια εποχή στο χωριό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Πετεινού, πέρα από τον συγκεκριμένο αγώνα, στα Αλεκτόρεια φέτος διεξάγονται ταβλομαχίες, αβγοδρομίες, τσουβαλοδρομίες, αγώνας δρόμου αλλά και επιδείξεις με άλογα από τον Ιππικό Όμιλο Ξάνθης και τον Ιππικό Όμιλο Κομοτηνής.

Εννοείται ότι κάθε βράδυ έχει και παραδοσιακό γλέντι. Στην φωτογραφία που δημοσίευσε το xanthi-sport από τον αγώνα της Παρασκευής, «ο Ξανθιώτης αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας Βασίλης Τοροσίδης με τον Θανάση Δελή, υπεύθυνο της ακαδημίας του Άρη Πετεινού και επιστήθιο φίλο του».

Δείτε το post που ανέβασε ο Απόλλων Διομήδειας για το παιχνίδι με τον Άρη Πετεινού…