Super League: Ο Κροάτης Γκόραν Ρόσε η πέμπτη μεταγραφή που ανακοινώνεται από τον ΑΟΞ!

 

Ο Γκόραν Ρόσε αποτελεί την πέμπτη μεταγραφή του ΑΟΞ για την φετινή μεταγραφική περίοδο, με τον Κροάτη να υπογράφει και να ανακοινώνεται από την ομάδα της Θράκης, μετά τους Κάστρο, Μπούλα, Γέντρισεκ και Τζελέπη.

Ο Κροάτης μεσοεπιθετικός Γκόραν Ρόσε αποτελεί, όπως σας είχε ενημερώσει και το ThrakiSportS, πριν λίγες μέρες, την τέταρτη ουσιαστικά μεταγραφή του ΑΟΞ για την φετινή μεταγραφική περίοδο (πέμπτη με τον Τζελέπη που όλοι γνωρίζαμε όμως), με την ομάδα της Θράκης, να ξεκινά να καλύπτει τα κενά που προέκυψαν από την μεσοεπιθετική γραμμή.

Ο 31χρονος πλέον Ρόσε, γεννημένος στις 12 Απριλίου του 1986, ξεκίνησε την καριέρα του ως μέσος στη Ζμίνι της πατρίδας του, της Κροατίας, ενώ η συνέχεια περιελάμβανε την Έγκριτε, στην Σουηδία, προτού καταλήξει και πάλι στη χώρα του και την Ίστρα, με την οποία ουσιαστικά «ανδρώθηκε».

Έμεινε εκεί για έξι χρόνια και έπαιξε 134 φορές, σκοράροντας μάλιστα και 20 τέρματα. Στη συνέχεια αποχώρησε για λογαριασμό αρχικά της Σπλιτ και εν συνεχεία της Όσιεκ, και το περσινό καλοκαίρι επέστρεψε και πάλι στην Ίστρα με την οποία έπαιξε 31 ματς, σκοράροντας 8 φορές και μετρώντας και δύο ασίστ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ξάνθης:  «Η Xanthi FC ανακοινώνει την απόκτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Goran Roce».