Συντριπτική έγκριση του νέου καταστατικού της ΕΠΟ! Υπέρ ψήφισαν ΑΟΞ και οι ΕΠΣ Ξάνθης, Θράκης και Έβρου

 

Πανηγυρικά ψηφίστηκε το νέο καταστατικό της ΕΠΟ και άνοιξε οριστικά ο δρόμος για τις εκλογές, κάτι που ήταν ήταν προαπαιτούμενο για τις διεθνείς συνομοσπονδίες, ενώ προηγουμένως αποσύρθηκε η διάταξη περί κωλυμάτων που αποτελούσε «αγκάθι».

Συγκεκριμένα, υπέρ των διατάξεων του νέου Καταστατικού ψήφισαν: ΟΛΕΣ οι παρούσες ΠΑΕ της Super League (κατά συνέπεια και ο Άρης Πιαλόγλου από την Skoda Ξάνθη), οι τρεις εκπρόσωποι της Football League, αλλά και… 42 Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων, μεταξύ των οποίων και η ΕΠΣ Έβρου που θεωρούνταν η ψήφος της αμφισβητούμενη.

«Όχι» στο νέο Καταστατικό ψήφισαν μόλις 11 Ενώσεις, εκ των οποίων η Μεσσηνία ήταν διασπασμένη (2-1 υπέρ του «όχι»). Οι υπόλοιπες ήταν οι ΕΠΣ Δυτικής Αττικής, Ευβοίας, Ηλείας, Ηρακλείου, Καρδίτσας, Κέρκυρας, Κεφαλονιάς-Ιθάκης, Λακωνίας, Λασιθίου και Πειραιά.

Κοινώς ναι στο νέο καταστατικό ψήφισαν και οι τρεις εκπρόσωποι της ΕΠΣ Έβρου, και οι τρεις εκπρόσωποι της ΕΠΣ Θράκης, και οι τρεις εκπρόσωποι της ΕΠΣ Ξάνθης. Θυμηθείτε ποιοι εκπροσωπούν τις τρεις ΕΠΣ της Θράκης στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ με ένα κλικ ΕΔΩ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here