Κυκλοφορούν από Δευτέρα και σε προνομιακές τιμές φετινά «επετειακά» διαρκείας του ΑΟΞ! Το κόστος για κάθε Θύρα…

 

Σε επετειακό κλίμα φαίνεται πως θα κινούνται τα φετινά εισιτήρια διαρκείας του ΑΟΞ, τα οποία κυκλοφορούν από την ερχόμενη Δευτέρα και σε αρκετά προσιτές τιμές, όπως συνηθίζει ο σύλλογος τα τελευταία χρόνια. 

Συγκεκριμένα θα υπάρχουν τρεις κατηγορίες για τα φετινά διαρκείας, όπως πάντα το Ανδρικό, αλλά και το παιδικό, το οποίο βέβαια πλέον εισέρχεται σε όλες τις θύρες εκτός από αυτή των επισήμων, ενώ πλέον προστίθεται σε όλες τις θύρες και το εισιτήριο διαρκείας για το… γυναικείο φύλλο, το οποίο είναι σε εμφανώς χαμηλότερη τιμή από αυτό των Ανδρών. Οι τιμές ξεκινούν από τα 80 ευρώ, έως και τα 200 ευρώ στα επίσημα για τους Άνδρες, ενώ στην μισή τιμή κατά μέσο όρο είναι αυτά για τις Γυναίκες, και στα 30 ευρώ των παιδιών.

Η διάθεση ξεκινά την ερχόμενη Δευτέρα 3 Ιουλίου, και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα προμηθευτούν από τα γραφεία της ΠΑΕ, τον σύνδεσμο των Xanthi Fans, και το Λογιστικό γραφείο «Μπερμπέρογλου», και θα μπορούν να πληρώσουν είτε με μετρητά, είτε με πιστωτική κάρτα έως και 6 άτοκες δόσεις, ενώ θα μπορούν να πληρώσουν και μέσω ίντερνετ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

«Αγαπητέ φίλε, αγαπητή φίλη,

Φέτος η ομάδα μας, η ΞΑΝΘΗ μας, ο ΑΟΞ μας, συμπληρώνει 50 χρόνια ζωής, φτάνοντας αισίως στην 29η διαδοχική παρουσία στη Super League. Μία ολόκληρη ποδοσφαιρική ζωή γεμάτη αγώνες, εμπειρίες, συναισθήματα χαράς και λύπης. Για να φτάσουμε στο σήμερα, χρειάστηκε η κάθε μία συμμετοχή όλων των ποδοσφαιριστών, όλων των ανθρώπων που «υπηρέτησαν» αυτό τον Σύλλογο, έτσι ώστε η ΞΑΝΘΗ μας να βρίσκεται στις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας.

Ωστόσο, η πιο σημαντική συμμετοχή ήταν, είναι και θα είναι, αυτή των φιλάθλων στο πλευρό της. Όπως τότε, στο Χαριλάου, στο Καυτανζόγλειο και στα Πηγάδια, σε κομβικά παιχνίδια για την παραμονή της ομάδας. Και δεν ήταν μόνο αυτά! Στα δύσκολα ο κάθε ένας από εσάς έδειξε το σθένος και την αγάπη του, όπως άλλωστε και στον τελικό κυπέλλου στο ΟΑΚΑ, το 2015!

Φέτος, στα 50 χρόνια του ΑΟΞ, οφείλουμε να τιμήσουμε με την παρουσία μας στο γήπεδο όλη την ποδοσφαιρική ιστορία αυτού του τόπου και να χαρούμε τη νέα περιπέτεια!

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας ξεκινά από τις 3 Ιουλίου με νέες μειωμένες τιμές. Υπάρχουν τρεις κατηγορίες εισιτηρίων, το ανδρικό, το γυναικείο και το παιδικό.

Αναλυτικά:

ΘΥΡΑ Α:

Ανδρικό 80 €, Γυναικείο 40 €, Παιδικό (έως 14ων ετών): 30 €

ΘΥΡΑ Β (Επίσημα):

Ανδρικό 200 €, Γυναικείο 120 €

ΘΥΡΑ Γ «Στ. Γεωργουδάκη»:

Ανδρικό 80 €, Γυναικείο 40 €, Παιδικό (έως 14ων ετών): 30 €

ΘΥΡΑ Α1 «Ευτύχη Πατσούρα»:

Ανδρικό 80 €, Γυναικείο 40 €, Παιδικό (έως 14ων ετών): 30 €

Θύρα Β1:

Ανδρικό 100 €, Γυναικείο 40 €, Παιδικό (έως 14ων ετών): 30 €

Η Θύρα Γ1 θα φιλοξενεί τα μεμονωμένα εισιτήρια των αγώνων. Στις αναμετρήσεις με Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό η τιμή τους θα είναι 25 €.

Απαραίτητη προυπόθεση για την έκδοση της κάρτας μέλους είναι η προσκόμιση της Αστυνομικής Ταυτότητας και του ΑΜΚΑ (σε έντυπη μορφή).

Οι περσινοί κάτοχοι καρτών μελών έχουν προτεραιότητα για δικαίωμα ανανέωσης μέχρι τις 25 Ιουλίου 2017.

Δυνατότητα πληρωμής:

– Μετρητά
– Mε πιστωτική κάρτα έως 6 άτοκες δόσεις
– Aγορά μέσω internet: www.viva.gr

Σημεία προπώλησης:

– Από τα γραφεία της ΠΑΕ στα Πηγάδια: (10:00 – 19:00)
– Λογιστικό γραφείο «Μπερμπέρογλου» Μιχ. Καραολή 41 (έναντι ZARA): (10:00 – 14:00 & 18:00 – 21:30)
– Γραφεία Xanthifans Χατζησταύρου 14: (καθημερινά 19:00 – 21:30)»