ΕΠΣ Θράκης: Παραμένει ο “βιονικός” Κακουλίδης, αποχωρεί ο Τσιπλακίδης από την Δόξα Γρατινής

 

Μπορεί η Δόξα Γρατινής του Τάσου Μπόζη να είναι μέχρι στιγμής η πρωταθλήτρια των μεταγραφών με τις προσθήκες των Μπουτσακτσή, Αντωνιάδη, Καμζέλα, Μπόζη και τελευταία του Πασχάλη Μπόζη, ωστόσο η ομάδα θέλει να κρατήσει και τον βασικό κορμό της ομάδας που αν και νεοφώτιστη τερμάτισε στην πρωτη τετράδα κάνοντας εκπληκτική πορεία και μένοντας αήττητη εκτός έδρας στα πλέι οφ κάνοντας πολλές “ζημιές” στους πρωτοπόρους.

Έτσι η διοίκηση του Κώστα Τσιμπούκα παρά τις προτάσεις που είχε ο πρωην παίκτης της ΠΑΕ Ποντίων, Νέστου Χρυσούπολης και του Ορφέα Ξάνθης, Χρήστος Κακουλίδης κατάφερε να τον κρατήσει στην ομάδα και μαζί με τα υπόλοιπα παλιά και νέα παιδια να διεκδικήσουν το στόχο της ανόδου στην Γ΄Εθνική, αλλά και να κατακτήσουν το κύπελλο της ΕΠΣ Θράκης.

Ο 19χρονος Κακουλίδης που σπουδάζει φυσιοθεραπεία στην Ξάνθη, φέτος αν και δεν υπάρχουν καταγεγραμμένα επίσημα στατιστικά, ήταν “βιονικός” φέτος, αφού είχε το ρεκόρ συμμετοχής στο πρωτάθλημα αφού αγωνίστηκε ανελλιπώς σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας 32 συνολικά σε κανονική περίοδο και πλέι οφ έχοντας ακόμα 4 τέρματα και μοιράζοντας αρκετές ασίστ.

Αντίθετα αποχωρεί από την ομάδα ο έμπειρος μέσος της ομάδας Σάκης Τσιπλακίδης (φώτο δεξιά) ήταν και βοηθός προπονητή του Τάσου Μπόζη, ερχόμενος στην ομάδα από τον Σπάρτακο Αγ. Θεοδώρων, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμα σε Ροδόπη Μεσσούνης, Δοξα Προσκυνητών, ΑΟ Αυλώνος, ΠΑΣ Ωρωπού, Δόξα Νεου Σιδηροχωρίου, Αετού Μίσχου και  ΑΕ Κομοτηνής.