Διαψεύδει ο πρόεδρος του Πανθρακικού τη δήλωση του αντιπροέδρου του ότι βρέθηκε χρηματοδότης για τη Γ’ Εθνική

 

Σε οργισμένη και κατηγορηματική διάψευση ότι έχει βρεθεί χρηματοδότης της ομάδας που δίνει 70.000 ευρώ για να συμμετάσχει η ομάδα στη Γ’ Εθνική αλλά η διοίκηση αποφάσισε να μην λάβει αυτά τα χρήματα και να δηλωθεί στη Β’ Ερασιτεχνική προέβη το απόγευμα προς το ΤhrakiSportS ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Πανθρακικού Μανώλης Σακκαλής 

Αφορμή στάθηκε το σχετικό μεσημβρινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας, το οποίο ήδη έχει γίνει talk of the town σε όλη την Κομοτηνή αλλά και εκτός αυτής. Βέβαια, το δημοσίευμα βασιζόταν σε δήλωση του αντιπροέδρου του ΑΠΣ Πανθρακικός στην εφημερίδα «Χρόνος» της Κομοτηνής, που κυκλοφόρησε το πρωί της Παρασκευής και προφανώς η διάψευση έγινε σε λάθος κατεύθυνση.

Ο πρόεδρος του Πανθρακικού ζήτησε μέσω του ThrakiSportS να τονιστεί κατηγορηματικά ότι δεν έχει υπάρξει ούτε ένας ενδιαφερόμενος που να δίνει αυτό το ποσό και ότι αυτό ήταν το νόημα των όσων ήθελε να πει ο αντιπρόεδρός του, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Αν υπήρχε τέτοιος άνθρωπος, ειλικρινά σας λέω, θα έπαιρνα δάνειο εγώ προσωπικά άλλες 30.000 ευρώ και η ομάδα θα κατέβαινε στη Γ’ Εθνική».

Όταν του διευκρινίστηκε πολλάκις ότι είναι ο δικός του αντιπρόεδρος που φέρεται να έχει κάνει αυτή τη δήλωση, ο Μανώλης Σακκαλής αφού αρχικά αμφισβήτησε ότι έχει ειπωθεί κάτι τέτοιο και αφού του αναγνώστηκε επί λέξει η δήλωση, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι πιθανότατα έγινε παρανόηση από την εφημερίδα που τη δημοσίευσε και ότι δεν αποδόθηκαν σωστά τα λεγόμενα του Γιώργου Μπάρκουλα, αντιπροέδρου του ΑΠΣ Πανθρακικός.

Αν και κανονικά η όποια διάψευση όφειλε να γίνει πρώτα προς την εφημερίδα “Χρόνος” που φιλοξένησε την σχετική δήλωση, επειδή μας ζητήθηκε πιεστικά καθώς η είδηση έχει πάρει ήδη πολύ μεγάλη έκταση εντός και εκτός Κομοτηνής εξαιτίας του δημοσιεύματος του ThrakiSportS, δημοσιεύουμε την ρητή και κατηγορηματική δήλωση του προέδρου του ΑΠΣ Πανθρακικός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΑΠΣ Πανθρακικός είχε διοικητικό συμβούλιο το βράδυ της Παρασκευής. Ο πρόεδρός του με έμφαση τονίζει ότι αν και χτυπήθηκαν πόρτες, ουδείς υπήρξε που να δεχθεί να βοηθήσει χρηματικά πιθανή κάθοδο του Πανθρακικού στη Γ’ Εθνική και ότι κατόπιν αυτών, τις επόμενες μέρες θα υπάρξει ανακοίνωση που θα γνωστοποιεί επισήμως την μη κάθοδο του Πανθρακικού στη Γ’ Εθνική και θα εξηγεί τους λόγους της ήδη ληφθείσας απόφασης για να αγωνιστεί η ομάδα (μόνο) στο ερασιτεχνικό τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Θράκης.