Μπαμπάς για δεύτερη φορά ο Δημήτρης Καλτέκης, απέκτησε μια υγιέστατη κορούλα!!!

 

Ενα νέο μέλος απέκτησε η οικογένεια του γνωστού αθλητικογράφου της Ξάνθης και κατ’ επέκταση και του ThrakiSportS Δημήτρη Καλτέκη.

O αθλητικός συντάκτης της εφημερίδας  «Εμπρός» και συνεργάτης μας στην Ξάνθη από την πρώτη μέρα λειτουργίας αυτής της ιστοσελίδας μέχρι σήμερα, έγινε το πρωί της Παρασκευής για δεύτερη φορά μπαμπάς.

Η σύζυγός του Γεωργία έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, που έρχεται να συμπληρώσει την ευτυχία της οικογένειας, που πριν σχεδόν τέσσερα χρόνια είχε αποκτήσει ένα αγοράκι που πλέον έχει γίνει κοτζάμ παλικάρι.

Η κουκλίτσα χαίρει άκρας υγείας όπως και η μαμά, ενώ διαρκώς δίπλα τους σε κλινική της Καβάλας βρίσκεται ο (χαζο)μπαμπάς Δημήτρης, απαλλαγμένος για τον πιο ευχάριστο λόγο από λοιπές (δημοσιογραφικές) υποχρεώσεις αυτήν την περίοδο.

Σύσσωμη η οικογένεια του ThrakiSportS υποδέχεται με χαρά το νέο μέλος (επιτέλους ακαι μια ευχάριστη είδηση στην τόση μαυρίλα των ημερών!!!) και εύχεται στον Δημήτρη και την Γεωργία να είναι καλότυχη η μπέμπα, που συμπληρώνει το παζλ της ευτυχίας στην πολύ όμορφη και αγαπητή σε όλη την Ξάνθη οικογένειά τους.