Από την Κομοτηνή μέσω Σέρρών στην Χαλκιδική και αντίπαλος με την πρώην του ομάδα ο Δημήτρης Καραμπέκης

 

Σε μια ακόμα προσθήκη εντός ταλαντούχου αθλητή έφτασε η Ευρώπη Πευκοχωρίου, ερχόμενη σε συμφωνία με τον Πανσερραϊκό, για παραχώρηση ενός έτους με μορφή δανεισμού, του πρωην γκαρντ της Ασπίδα Ξάνθης, του ΓΑΣ και της ΑΕ Κομοτηνής Δημήτρη Καραμπέκη.

Ο 23χρονος γκαρντ αποτελεί προσωπική επιλογή του Βασίλη Πλατή, ενώ εκτός από ον Πανσερραϊκό, έχει αγωνιστεί στους Ίκαρους Σερρών, Ασπίδα Ξάνθης, ΓΑΣ και ΑΕ Κομοτηνής και ανεβάινει κατηγορία όπου θα αντιμετωπίσει την πρωην του ομάδα Ασπίδα Ξάνθης στην Β’ Εθνική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας από την Χαλκιδική:

“Η διοίκηση της Ευρώπης 87 Πευκοχωρίου πιστή στο πλάνο που έχει χαράξει θέλοντας να στηριχτεί σε νέα παιδιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή Καραμπέκη Δημήτρη ( 2-3, 1994 ) με την μορφή υποσχετικής για 1 χρόνο από τον Πανσερραϊκό. Ο 23χρόνος Γκαρντ που έχει φορέσει την φανέλα της εθνικής παίδων και έχει αγωνιστεί στον Πανσερραϊκό, στους Ικάρους Σερρών, στην Ασπίδα Ξάνθης, στο ΓΑΣ και την ΑΕ Κομοτηνής, είναι προσωπική επιλογή του coach Πλατή και του τεχνικού επιτελείου. Του ευχόμαστε να είναι πάνω από όλα υγιείς, να έχει μία χρονιά γεμάτη και να εκπληρώσει τους στόχους τόσο τους προσωπικούς όσο και της ομάδας”.