Ακριτίδεια 2017: Πρωτιά στον Όμιλο και στα προημιτελικά οι δάσκαλοι Αλεξανδρούπολης! Το παλεύουν της Ξάνθης, αποκλείστηκε η Κομοτηνή

 

Συνεχίστηκε με την 2η αγωνιστική το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Εκπαιδευτικών τα 20α Ακριτίδεια που διεξάγεται στην Αλεξανδρούπολη με τις ομάδες της Θράκης να έχουν 2 νίκες και μια ήττα.

Για τον Β’ Όμιλο ο Έβρος μετά την νίκη της πρεμιέρας με 3-2 επί της Κοζάνης νίκησε 2-0 για την 2η αγωνιστική και την Κέρκυρα και εξασφάλισε και μαθηματικά την πρωτη θέση και την είσοδο στα προημιτελικά, αφού για την την 3η αγωνιστική αντιμετωπίζει την αδύνατη Λάρισα.

Για τον Δ’ Όμιλο η Κομοτηνή ηττήθηκε με το ίδιο εντυπωσιακό σκορ 2-4 μετά την μικτή Φλώρινας/Καστοριάς στην πρεμιέρα, από τα Ιωάννινα και αποκλείστηκε από τα προημιτελικά. Την τελευταία αγωνιστική δεν θα αγωνιστεί με την Πρέβεζα αφού οι Ηπειρώτες απέσυραν την συμμετοχή τους.

Τέλος για τον Ε’ Όμιλο η Ξάνθη μετά το 2-2 στην πρεμιέρα με την Πιερία νίκησε ανευ αγώνα την Δράμμα που δεν κατέβηκε στους αγώνες και θέλει νίκη την τελευταία αγωνιστική απέναντι στην πολύ δυνατή Κύπρο, αφού ακόμα και με ισοπαλία είναι δύσκολο να περάσει στα προημιτελικά ως μια από τις 3 καλύτερες δεύτερες από τους 5 ομίλους.

Βαθμολογία
Α” Ομιλος: Χαλκίδα 6, Θεσσαλονίκη 3, Λαμιά 1, Καβάλα 1
Β’ Όμιλος: Εβρος 6, Κοζάνη 3, Κέρκυρα 3, Λάρισα 0
Γ’ Όμιλος: Αιτωλοακαρνανία 6, Άρτα 6, Τρίκαλα 0, Ημαθία 0
Δ’ Όμιλος: Ιωάννινα 6, Φλώρινα/Καστοριά 6, Κομοτηνή 0. Πρεβεζα 0
Ε’ Όμιλος: Κύπρος 6, Ξάνθη 4, Πιερία 1, Δράμα 0