Παντρεύτηκε στις Σάπες ο Θανάσης Παπαγεωργίου με την πανέμορφη Κορίνα, κόρη γνωστού παράγοντα της ΕΠΣ Θράκης (+photos)!

 

Επιδημία γάμων αθλητών έχουμε το τελευταίο διάστημα αφού την προηγούμενη Κυριακή παντρεύτηκε στις Σάπες ο Λαρισαίος πρωην πάικτη της Ξάνθης, του Πανθρακικού και νυν του Πανιωνίου Θανάση Παπαγεωργίου και της κόρης του παλιού παράγοντα της ΕΠΣ Θράκης και νυν της Ελπίδας Σαπών Χρήστου Μαυρόπουλου, Κορίνας.

Το μυστήριο σύμφωνα με την εφημερίδα “Ελεύθερη Άποψη” τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Σαπών από τον αρχιμανδρίτη π. Νεκτάριο και τον π. Βασίλειο, ενώ το γαμήλιο γλέντι έγινε στο κέντρο Έπαυλη.

Η Κορίνα πανέμορφη νύφη με ένα εξαιρετικά επιμελημένο νυφικό έκλεψε την παράσταση ενω και ο γαμπρός απλός και φιλικός με όλους γοήτευσε τους καλεσμένους με την οικειότητα του. Οι γονείς της νύφης Χρήστος και Ελένη δεν έκρυψαν τη χαρά τους αφού ευτύχησαν να δουν την κόρη τους νυφούλα, ενώ οι γονείς του γαμπρού Δημήτρης και Ελένη ένιωθαν το ίδιο ευτυχείς με τη μητέρα του να κλέβει την παράσταση στο χορό.

Κατά τη διάρκεια του γλεντιού κυριάρχησαν τα ποντιακά χωρίς να υστερήσουν και τα Θεσσαλικά από τη Λάρισα που οι συγγενείς και οι φίλοι του γαμπρού τίμησαν δεόντως μέχρι τις πρωινές ώρες.

Ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσε και γέμισε η πίστα από κόσμο, όταν ο παππούς της νύφης Κώστας Μαυρίδης από το Θρυλόριο ύστερα από πολλά χρόνια έπαιξε λύρα κάτι που είχε κάνει τάμα για το γάμο της εγγονής του.

Τέλος καθ’όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης η συγκίνηση ήταν διάχυτη αφού όλοι έφεραν στη σκέψη τους τον μεγάλο απόντα τον αδερφό της Κορίνας που από ψηλά καμάρωνε και προστάτευε τη μικρή του αδερφή.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την “Ελευθερη Άποψη” και το photoflash fanidis.