Γ’ Εθνική: Παραμένει ο Δραγανίδης στη Δόξα Προσκυνητών, αποχωρούν Ανυφαντάκης και Μόσχος

 

Με εντατικούς ρυθμούς οι Νίκος Μπαχαρίδης και ο τεχνικός διευθυντής πια Γιάννης Πουρλιάκας προχωρούν την στελέχωση του ρόστερ της Δόξας Προσκυνητών στην προσπάθεια της ομάδας της Ροδόπης για μια καλή πορεία στο δυσκολότερο για φέτος πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα παρελθόν αποτελούν από τα τέλη κιόλας του πρωταθλήματος ο επιθετικός Ιμπραχίμ Κειτά, ο πορτιέρο Δημήτρης Αγγελόπουλος και πριν από λίγες μέρες ο στόπερ Θόδωρος Λέφης που επέστρεψε “σπίτι” στην Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου και ο νεαρός Αγρινιώτης μεσοεπιθετικός Νίκος Καμζέλας που θα συνεχίσει στην φιλόδοξη Δόξα Γρατινής.

Νεότερα πληροφόρηση του ThrakiSportS αναφέρei πως παρελθόν αποτελεί από την ομάδα ο αμυντικός Γιώργος Μόσχος και ο γιος του πρωην προπονητή του Πανθρακικού καιι νυν της Καβάλας Κώστα Ανυφαντάκη, Παναγιώτης με πληροφορίες να τον φέρνουν κοντά σε ομάδα Γ’ Εθνικής.

Στα θετικά για τους Προσκυνητές η παραμονή του Πασχάλη Δραγανίδη στην ομάδα παρά το ασφυκτικό φλέρτ άλλων ομάδων, ενώ τις επόμενες μέρες αναμένονται να οριστικοποιηθούν οι αποχωρήσεις αλλά και οι προσθήκες με τον Πέτρο Βιόπουλο να είναι μέχρι στιγμής η μοναδική προσθήκη της ομάδας.