ΕΠΣ Έβρου: Το Σουφλί επιστρέφει δυνατά με ξεκάθαρο στόχο την επιστροφή στη Γ’ Εθνική

 

Με ανακοίνωσή του ο Έβρος Σουφλίου κάνει σαφές πως η ομάδα σύντομα θα επιστρέψει δυνατή με στόχους μεγάλους όπως και στο παρελθόν, ώστε το Σουφλί να εκπροσωπηθεί και πάλι στον φυσικό της χώρο στις Εθνικές Κατηγορίες.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την ανακοίνωση, που επιβεβαιώνει αντίστοιχες πληροφορίες του ThrakiSportS,  η ομάδα του Έβρου Σουφλίου μετά την φετινή μεταβατική περίοδο, από το νέο πρωτάθλημα θα διεκδικήσει πρωτάθλημα και κύπελλο, ώστε να επιστρέψει στον φυσικό της χώρο στην Γ’ Εθνική.

H ανακοίνωση του Έβρου Σουφλίου:

Προς ενημέρωση των φιλάθλων μας….

Από τη γενική συνέλευση και μετά γίνεται μια προσπάθεια ώστε ο Εβρος να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο ισχυρός διοικητικά την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Έχει γίνει ένα άνοιγμα στους ανθρώπους που έτρεχαν την ομάδα στα χρόνια που ο Έβρος έπαιζε στις εθνικές κατηγορίες και πάντα υπάρχει και ο στόχος εισόδου νέων μελών που έχουν όρεξη να προσφέρουν.

Βρισκόμαστε σε κάλο δρόμο μιας και όλοι οι παλιοί μηδενός εξαιρουμένου έδειξαν ενδιαφέρον για τον σύλλογο και ελπίζουμε ότι όλοι μαζί ενωμένοι θα φτιάξουμε τον Έβρο της επόμενης περιόδου έτσι όπως τον θέλουμε και έτσι όπως τον έχουμε συνηθίσει.

Η σύνθεση του νέου ΔΣ θα ανακοινωθεί επίσημα την επόμενη εβδομάδα ενώ ο μεταγραφικός σχεδιασμός, οι ανανεώσεις και όλα όσα αφορούν το σύλλογο τρέχουν κανονικά με στόχο να είμαστε έτοιμοι με την έναρξη της προετοιμασίας που υπολογίζεται ότι θα είναι λίγο μετά τον Δεκαπενταύγουστο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here