ΕΠΣ Έβρου: Προς διάλυση η περσινή πρωταθλήτρια του Κεντρικού Ομίλου της Β’ Κατηγορίας

 

Σχεδόν ένας χρόνος πέρασε από την στιγμή που η Ένωση Κυανής Ασβεστάδων στέφθηκε πρωταθλήτρια ομάδα στον Κεντρικό Όμιλο της Β’ Κατηγορίας.

Για την ακρίβεια πέρασαν 14 μήνες από την φιέστα που έκανε η Ένωση Κυανής Ασβεστάδων για την κατάκτηση του πρωταθλήματος (θυμηθείτε ΕΔΩ) και πλεον τιποτα δεν θυμίζει τον περσινο Απρίλιο.

Μάλιστα προάγγελος ήταν το περασμένο καλοκαίρι όταν η διοίκηση της ομάδας απόφασισε όπως και οι άλλες δυο περσινές πρωταθλήτριες Νέα Χιλή στον Νότιο και Νεοχώρι στον Βόρειο  να μην ανέβουν στην Α’ Κατηγορία,  αν και φέτος η ομάδα πρωταγωνίστησε τερματίζοντας στην τρίτη θέση του Κεντρικού Ομίλου με 49 βαθμούς, 5 πίσω από την πρωταθλήτρια Ένωση Λυκόφης Κορνοφωλιάς και τον Ορφέα Σοφικού.

Ωστόσο φαίνεται ότι οι διοικούντες της ομάδες που προέρχονται από Κυανή και Ασβεστάδες κάτω από τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνουν οι περισσότερες ερασιτεχνικές και μη ομάδες σκέφτονται την διάλυση και την απόσυρση της ομαδας από το νέο πρωτάθλημα. Βέβαια τίποτα δεν είναι ακόμα σίγουρο, αλλά πλέον οι πιθανότητες απόσυρσης μέρα με την μέρα αυξάνονται συνεχώς αν δεν παρουσιαστεί άμεσα διάδοχη κατάσταση.