Β’ Εθνική: Παραμένει στην Ασπίδα Ξάνθης για 17η σεζόν ο Τόλης Κουτσογιάννης

 

Την παραμονή για πέμπτη σερί σεζόν του Απόστολου Κουτσογιάννη ανακοίνωσε η Ασπίδα Ξάνθης.

Ο 33χρονος ήρθε στην Ξάνθη από την Ελευθερούπολη το 2003 και θα φορά την γαλανόλευκα της Ασπίδας για πέμπτη σερί σεζόν και 17η συνολικά (!) ενισχύοντας την ομάδα του σε σκορ και ριμπάουντ.

Ο Κουτσογιάννης είναι γέννημα – θρέμμα της Ασπίδας οπού αγωνιζόταν από το 1994 μέχρι και την χρονιά της συγχώνευσης (1998), συνεχίζοντας στην Ξάνθης μέχρι το 2001-2002 οπού αγωνίστηκε στην ομάδα της Θέρμης.

Στην συνέχεια  επέστρεψε στην Ξάνθη οπού και αγωνίστηκε έξι χρόνια, ακολούθησε ο Αρκαδικός,  ενώ την επόμενη περίοδο ανηφόρισε ξανά για την Θράκη αυτή την φορά για την Κομοτηνή και τον ΓΑΣ οπού αγωνίστηκε μέχρι το 2011.

Τις επόμενες δύο περιόδους αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στην Ελευθερούπολη προτού επιστρέψει για τέσσερα χρόνια στην ομάδα που τον ανέδειξε και πιθανώς θα κλέισει και την καριέρα του

Η ανακοίνωση της Ασπίδας:  «Η οικογένεια της Ασπίδας Ξάνθης ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την ανανέωση της συνεργασίας της και για την επόμενη χρονιά με τον αθλητή Απόστολο Κουτσογιάννη, ο οποίος ήταν ένας από τους βασικότερους συντελεστές της πιο επιτυχημένης περιόδου στην ιστορία του συλλόγου μας. Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.
ΓΙΝΕ Η ΑΣΠΙΔΑ ΜΑΣ!!»