Είναι επίσημο! Ο ρέκορντμαν πορτιέρο της Super League Γιώργος Τζελέπης στην Ξάνθη

 

Την μεταγραφή του νεαρού Κομοτηναίου πορτιέρου Γιώργου Τζελέπη όπως ήταν γνωστό εδώ και μήνες ανακοίνωσε και επίσημα η Ξάνθη.

Ο 17χρονος Τζελέπης (γεννημένος στις 12/11/1999) την εφετινή σεζόν έπαιξε σε δύο παιχνίδια του Πανθρακικού, πριν την απόσυρσή του από το πρωτάθλημα της Football League. Πέρυσι ωστόσο κατέγραψε δύο εμφανίσεις και στο πρωτάθλημα της Super League. Μάλιστα, στον αγώνα με την ΑΕΚ, ακριβώς έναν χρόνο πριν, στις 14 Μαρτίου του 2016, Καθαρά Δευτέρα τότε, ο Τζελέπης έσπασε μια σειρά από ρεκόρ, με σημαντικότερο αυτό του μικρότερου σε ηλικία παίκτη που έχει αγωνιστεί σε αναμέτρηση του μεγάλου επαγγελματικού μας πρωταθλήματος.

Για τον νεαρό γκολκίπερ ενδιαφέρον επέδειξε κατά το παρελθόν η ιταλική Ελλάς Βερόνα, η οποία μάλιστα είχε καταθέσει επίσημη πρόταση στον Πανθρακικό, η διοίκηση του οποίου όμως δεν την έκανε αποδεχτή, κρίνοντας ότι τα χρήματα δεν ήταν πολλά, ενω παλαιότερα είχε ενδιαφερθεί και η ΑΕΚ μέσω του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Τελικά ο παίκτης έμεινε ελεύθερος μετά την αποχώρηση του Πανθρακικού από το πρωτάθλημα και η Ξάνθη που έχει παράδοση να αναδεικνύει μεγάλους τερματοφύλακες, εκμεταλλεύθηκε το γεγονός και έσπευσε να κάνει, επισήμως από το καλοκαίρι, τον παίκτη δικό της.

Η λιτή όπως πάντα ανακοίνωση της Ξάνθης: Η Xanthi FC ανακοινώνει την απόκτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Γιώργου Τζελέπη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ 17ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΟΠΩΣ ΤΟ ΞΕΦΥΛΛΙΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΕΝΑ ΚΑΡΑΤΖΙΔΟΥ ΤΟΥ THRAKISPORTS  ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ