Γ’ Εθνική: “Χαλάει” του Τοπούζη στην ΑΕ Διδυμοτείχου μετά το νέο “μπάσιμο” των Ζωνιανών!

 

Δύσκολα θα προχωρήσει η περίπτωση του Θανάση Τοπούζη στην ΑΕ Διδυμοτείχου αφού ο πρωην φορ του Άρη, Ηρακλή και του Έβρου Σουφλίου πιθανότατα θα παραμείνει στην Κρήτη.

Συγκεκριμένα το ενδιαφέρον της ΑΕΔ για τον Τοπούζη είχε φέρει στην επικαιρότητα το ThrakiSportS την προηγούμενη εβδομάδα (Θυμηθείτε ΕΔΩ). Σε νέα επικοινωνία του Κώστα Καραγιάννη και του ThrakiSportS με τον Τοπούζη που βρίσκεται την περίοδο αυτήν στην Δαδιά, χωριό καταγωγής του πατέρα του, η έλευση του παλιού παίκτη και προπονητή του ΟΦΗ Μανώλη Πατεμτζή στην ομάδα του Ερμή Ζωνιανών και οι φιλοδοξοι στόχοι της διοίκησης με ανανεώσεις και προσθήκες ικανών νέων παικτών φέρνουν τον πρωην φορ του Έβρου Σουφλίου να παραμείνει και την νέα χρονιά στην Κρήτη και στα Ζωνιανά.

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής που πέρυσι ήταν πρώτος σκόρερ με 8 τέρματα του Ερμή στην Γ’ εθνική, δείχνει να ξεπερνά και κάποια προσωπικά θέματα που θα τον κρατούσαν στον Έβρο, οπότε η πολύ καλή πρόταση της ΑΕ Διδυμοτείχου δείχνει να χάνει έδαφος, παρά ότι για ένα διάστημα ήταν η πρώτη επιλογή του. Ωστόσο ακόμα δεν έχει συμφωνήσει οριστικά με τα Ζωνιανά που ωστόσο τις τελευταίες μέρες έχουν επιδοθεί σε ένα μπαράζ ανανεώσεων.

Θυμίζουμε ο Θάνος Τοπούζης, ενώ έχει συμμετοχές στο μεγάλο επαγγελματικό πρωτάθλημα με τον Άρη επί Σάκη Τσιώλη, με την Κ20 του οποίου στέφθηκε μάλιστα και πρωταθλητής Ελλάδος, την Κ20 του Ηρακλή, ενώ αγωνίστηκε ακόμα σε Ιταλία με τις φανέλες των Σαλερνιτάνα και Άσκολι.