Γ’ Εθνική: Αποχαιρέτησε την Κομοτηνή αλλά μόνο προσωρινά ο Γιώργος Τουρασανίδης (+photo)

 

Μετά από 3 χρόνια στην Κομοτηνή ο Καβαλιώτης πλάγιος αμυντικός της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου Γιώργος Τουρασανίδης αποχαιρέτησε μέσω διαδικτύου έστω και προσωρινά την πόλη της Κομοτηνής όπου σπούδαζε, αφού ολοκλήρωσε την σχολή του στα οικονομικά, αλλά αναμένεται να επιστρέψει πολύ σύντομα σε αυτήν.

Ο λόγος ότι παραμένει στην πρωταθλήτρια Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου και στη νέα προσπάθεια που θα κάνει στην Γ’ Εθνική παρά τις προτάσεις από ομάδες της Καβάλας και Δράμας που τον γνωρίζουν, ενώ αναμένεται σύντομα να στρατευτεί, οπότε θα παραμείνει λογικά στην περιοχή.

Ο Τουρασανίδης αγωνίστηκε στο παρελθόν στο τοπικό Βυζάντιο αφού η καταγωγή του είναι από το Κοκκινόχωμα Καβάλας, στα Κ20 της Καβάλας, στον Αετό Ορφανού και στον Αστέρα Αιγείρου, φέτος σκόραρε τρεις φορες στην πορεία για τον τίτλο μετά από 31 χρόνια για την Δόξα, ενώ ήταν μέλος της καλύτερης ομάδας του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Θράκης σύμφωνα με την ψηφοφορία του ThrakiSports.

Η ανάρτησή του στο διαδίκτυο αναφέρει:

Και έτσι όπως άνοιξα αυτήν την πόρτα έτσι ήρθε η στιγμή να την κλείσω..3 χρόνια με όλα τα συναισθήματα,χρόνια αξέχαστα και μοναδικά..Ήρθε η ώρα όμως να γυρίσω πίσω..Κομοτηνουλα μου Σαγαπω ❤️❤️

Φωτογραφία του Γιώργος Τουρασανίδης.