Βράβευσε τους πρωταθλητές μαθητές του ΓΕΛ Σουφλίου ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς

 

Την ομάδα των μαθητών του Γενικού Λυκείου Σουφλίου, τους προπονητές τους, Παναγιώτη Κάβουρα και Γεώργιο Τάσιου και τη Διευθύντρια του Λυκείου Μαρία Πατσιά, που αναδείχθηκαν Πρωταθλητές Ελλάδας – Κύπρου 2017 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βόλεϊ, τίμησε το πρωί της Δευτέρας ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς.

Η βράβευση έγινε σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον ιδιαίτερο χώρο του Μουσείου Μετάξης του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς στο Σουφλί, παρουσία των γονέων των πρωταθλητών, αλλά και της Εθνικής Ομάδας Παμπαίδων U17 στο Βόλεϊ, η οποία βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στο Σουφλί και προετοιμάζεται εν όψει της συμμετοχής της στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Ικόνιο της Τουρκίας.

Ο Πέτροβιτς συνεχάρη τους μαθητές, τους προπονητές και τους γονείς τους για την εξαιρετική πορεία τους στο σχολικό πρωτάθλημα και την επάξια νίκη τους. «Η μεγάλη σας διάκριση, μας κάνει πολλαπλά υπερήφανους, προσφέροντας χαρά και συγκίνηση στον Έβρο και σε ολόκληρη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Επιτεύγματα αυτού του μεγέθους, αναδεικνύουν τις δυνατότητες της νέας γενιάς, που μέσα από την συλλογικότητα, τη συστηματική προσπάθεια και την πίστη στο στόχο, μπορεί να επιτύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα! Σας ευχαριστούμε!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πέτροβιτς.

Υπενθυμίζεται ότι την ομάδα των πρωταθλητών για τη σεζόν 2016-2017 στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης απαρτίζουν οι Ιάσονας Αλεξούδης, Κωνσταντίνος Αλεξούδης, Μιχάλης Γκουδούλας, Ιωάννης Κάβουρας, Παναγιώτης Κάλφας, Ευάγγελος Κεσσούδης, Δημήτριος Μούχλιας, Χρήστος Ντούμας, Μανώλης Πανταζής, Σταμάτης Παπαδημητρίου, Χαράλαμπος Παπαδημητρίου, Αθανάσιος Σαρδανίδης, Θεόφιλος Τσιαμίτας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here