ΕΠΣ Ξάνθης: Χωρίς πολλές αλλαγές η νέα χρονιά στον ΑΟ Βιστωνίδας

 

Όλες οι ομάδες σιγά σιγά ξεκινούν την προετοιμασία και τον σχεδιασμό τους ενόψει της νέας σεζόν, όμως στην Βιστωνίδα είναι ήσυχοι όσον αφορά τις μεταγραφικές υποθέσεις, αφού όπως φαίνεται δε θα γίνουν πολλές προσθήκες στο ρόστερ της ομάδας.

Ο ΑΟ Βιστωνίδας, είναι γνωστό τα τελευταία χρόνια, πως βασίζεται πάρα πολύ στις ακαδημίες του, έχει επενδύσει σε αυτές και προσπαθεί να προωθεί όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά από αυτές στην ανδρική ομάδα. Κάτι τέτοιο φαίνεται πως είναι προσανατολισμένοι να κάνουν και φέτος οι άνθρωποι του ΑΟ Βιστωνίδας, και όλα δείχνουν πως οι μεταγραφικές προσθήκες που θα γίνουν από άλλες ομάδες θα είναι μετρημένες.

Σύμφωνα, με πληροφορίες του ThrakiSportS, μάλιστα η ομάδα του ΑΟ Βιστωνίδας, θα ακολουθήσει την πεπατημένη των λίγων αλλαγών και στο τεχνικό τιμ, αφού ο προπονητής της ομάδας και γνωστός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Γιουράι Μπούτσεκ θα είναι και τη νέα σεζόν στη γωνία του πάγκου του ΑΟΒ και σε πρώτη φάση έχει ζητήσει από την διοίκηση να παραμείνει ο βασικός κορμός της ομάδας.