Φιάσκο οι εκλογές στον ΑΟ Ορεστιάδας! Δεν βρέθηκαν υποψήφιοι, οδηγείται και πάλι στο Πρωτοδικείο ο ιστορικός σύλλογος…

 

Σε απόλυτο φιάσκο οδηγήθηκαν οι εκλογές του ΑΟ Ορεστιάδας, αφού ο ιστορικός σύλλογος, ίσως ο μεγαλύτερος που έχει αναδείξει η Θράκη σε όλα τα αθλήματα, με παρουσία ακόμα και σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης, δεν βρήκε άτομα για να καταθέσουν υποψηφιότητα και να αναλάβουν τα ηνία του.

Μόλις 33 άτομα βρέθηκαν στην επαναληπτική γενική συνέλευση στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ορεστιάδας “Νίκος Σαμαράς”, κατά βάση τα μέλη της απερχόμενης διοίκησης Πρωτοδικείου, τα περισσότερα από τα οποία ωστόσο δεν θέλησαν να υποβάλουν υποψηφιότητα για να εκλεγούν στο νέο Δ.Σ .

Σχεδόν τρεις ώρες συζήτησαν τα παριστάμενα μέλη, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι έλαμψαν δια της απουσίας τους τα βασικά στελέχη της προηγούμενης διοίκησης, όπως ο πρώην πρόεδρος Βασίλης Γκιζάνης και ο πρώην γενικός γραμματέας αλλά και μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ Παντελής Δραχτίδης.

Όση συζήτηση όμως και αν έγινε, δεν μπόρεσαν να βρεθούν οι 15 υποψήφιοι που απαιτεί ο νόμος για να εκλεγεί νέα διοίκηση στον σύλλογο. Για την ακρίβεια, μόλις δύο άτομα κατέθεσαν υποψηφιότητα και έτσι η πρόεδρος της γενικής συνέλευσης Μαρία Γκουδουσκίδου δεν προχώρησε ποτέ  στο κύριο θέμα, που ήταν η εκλογή εφορευτικής επιτροπής αρχικά και νέου ΔΣ κατά βάση.

Αντιθέτως, ελήφθη απόφαση να κατατεθεί αίτημα για διορισμό από το πρωτοδικείο νέας διοίκησης με ετήσια διάρκεια, η οποία θα κληθεί να τρέξει την ομάδα τη νέα αγωνιστική  περίοδο που θα συμμετάσχει στην Α2 Κατηγορία και ταυτόχρονα να πραγματοποιήσει οικονομικό έλεγχο ερευνώντας όλες τις εκκρεμότητες και οφειλές που υπάρχουν από τον ιστορικό σύλλογο.

Όπως γίνεται αντιληπτό, τα πράγματα στον ΑΟ Ορεστιάδας πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο και δεν αποκλείεται πλέον τίποτα, ακόμα και το χειρότερο σενάριο για τον σύλλογο που πριν 20 χρόνια διεκδικούσε εγχώρια πρωταθλήματα αλλά και ευρωπαϊκά κύπελλα.