ΕΠΣ Θράκης: Νέο “μπαμ” με το κανόνι της Θράκης για την Δόξα Γρατινής

 

Μια ακόμη δυνατή μεταγραφή που την ενισχύει ακόμη περισσότερο επιθετικά πραγματοποίησε η Δόξα Γρατινής, αφού απέκτησε τον “πρωταθλητή” και σκόρερ της Ελπίδας Σαπών Κώστα Πασχάλη.

Ο πρωην παίκτης των ακαδημιών του Πανθρακικού, πρωταθλητής και από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας της Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης σηκώνοντας την κούπα στην Θεσσαλονίκη ήταν δεύτερος σκορερ φέτος της ΕΠΣ Θράκης με 22 τέρματα με την Ελπίδα Σαπών και πρώτος πέρυσι με 20 με την φανέλα του Ορφέα Ξυλαγανής.

Έτσι με την προσθήκη και του 25χρονου Πασχάλη, η ομάδα της Γρατινής που φέτος με τις μεταγραφές που μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιήσει των Μπουτσακτσή από το Κόσμιο, του Αντωνιάδη από τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου, του Καμζέλα από την Δόξα Προσκυνητών και του Μπόζη από τον Ορφέα Ξυλαγανής δείχνει ότι θα πρωταγωνιστήσει στην Α’ ΕΠΣ Θράκης.

Ο Πασχάλης παρά το ενδιάφερον ομάδων από Έβρο λόγω εργασίας στην Αλεξανδρούπολη και Ροδόπη, προτίμησε να συνεχίσει σε γνώριμα μονοπάτια και έτσι μετά τον Πανθρακικό, τον Αγιο Δημήτριο Αττικής (Δ’ Εθνική), το Σπάρτακο Αγ. Θεοδώρων, Κόσμιο, Ορφέα Ξυλαγανής και Ελπίδα Σαπών θα συνεχίσει στην φιλόδοξη ομάδα της Γρατινής του Κώστα Τσιμπούκα και Τάσου Μπόζη.