ΕΠΣ Έβρου: Γεννητούρια στην Θράκη Φερών και στην οικογένεια Ντόλα!

 

Πατέρας έγινε για πρώτη φορά ο αρχηγός της Θράκης Φερών και γνωστός στα ποδοσφαιρικά στέκια όχι μόνο του Έβρου αλλά και των Σερρών Νίκος Ντόλας αφού η γυναίκα του Γεωργία, έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Συγκεκριμένα η Γεωργία γέννησε στην Αλεξανδρούπολη τον διάδοχο … Ντόλα κάνοντας πανευτυχείς τις οικογένειες και των δυο Ντόλα και Παρασχίδου, αντικρίζοντας το πανέμορφο αγοράκι βάρους 3 κιλών και 440 γραμμαρίων! Μάλιστα ο  χαζομπαμπάς Νίκος πόζαρε στο φακό κρατώντας το νούμερο 10 (φώτο).

Χαρούμενος φυσικά και ο πατέρας του γαμπρού και πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλήματος και κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου Ζήσης Ντόλας, ενω η ομάδα του η Θράκη και πλήθος κόσμου από τον Έβρο, τις Φέρρες όπου ο γαμπρός  διατηρεί πρακτορείο ΟΠΑΠ, αλλά και από τις Σέρρες όπου αγωνίστηκε και κατέκτησε το κύπελλο με την τοπική Αναγέννηση, έσπευσε να ευχηθεί στο νεαρό ζευγάρι που προ διμήνου είχε παντρευτεί.

Μάλιστα η Θρακη Φερών εξέδωσε ευχητήρια ανακοίνωση για τον διάδοχο Ντόλα: Σήμερα ο αρχηγός της ΘΡΑΚΗΣ ΦΕΡΩΝ Νίκος Ντόλας πέτυχε το καλύτερο γκολ της ζωής του. Εγινε πατέρας.Εμεις όλοι,η οικογενεια της Θράκης Φερών, σας ευχόμαστε ολόψυχα να σας ζήσει το αγοράκι σας.Ευχόμαστε να τον καμαρώσουμε και αυτόν στα γήπεδα!