Επιστρέφουν Ελλάδα με θέση στην εξάδα της Ευρώπης οι αδερφές Κεπεσίδου! Στην καλύτερη ομάδα της διοργάνωσης η Νικολίνα!

 

Με την 6η θέση, αλλά και το πολύτιμο εισιτήριο της πρόκρισης στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2018 επιστρέφει από την Κροατία και το EURO η Εθνική Μπιτς Χάντμπολ των αδερφών Κεπεσίδου, με την Νικολίνα Κεπεσίδου να συμπεριλαμβάνεται και στην καλύτερη ομάδα του τουρνουά.

Στον τελευταίο της αγώνα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Μπιτς Χάντμπολ, η Εθνική της χώρας μας και των αδερφών Μάγδας και Νικολίνας Κεπεσίδου αντιμετώπισαν την Ρωσία σε ένα ματς κατάταξης για την 5η και 6η θέση του τουρνουά, αλλά γνώρισαν την ήττα με 2-0 (15-12, 21-18) και τελικά έμειναν στην 6η θέση. Παρ’όλα αυτά η Εθνική κρατάει τις πολύ καλές εμφανίσεις της, παρά τις απουσίες και τους τραυματισμούς που είχε, αλλά φυσικά και την κατάκτηση του ενός εισιτηρίου για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2018.

Βέβαια κάτι ακόμα για το οποίο μπορούν να είναι περήφανοι στην Ελληνική Ομοσπονδία, είναι και το γεγονός πως η νεαρή Εβρίτισσα Νικολίνα Κεπεσίδου, επιλέχθηκε από τον κόσμο, και συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη ομάδα, ή all star όπως γράφει στο Facebook η διοργανώτρια του πρωταθλήματος, του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Μπιτς Χάντμπολ.