Ξύπνησαν αναμνήσεις στο γεμάτο «Κλουβί» της Ορεστιάδας στον 3ο αγώνα στη μνήμη του Νίκου Σαμαρά (+photos)

 

Πλήθος κόσμου παρευρέθη στο παλιό κλειστό γυμναστήριο της Ορεστιάδας, το περίφημο “Κλουβί”, όπου με απόλυτη επιτυχία και χάρη στη βοήθεια του τοπικού Δήμου πραγματοποιήθηκε ο 3ος ετήσιος αγώνας στη μνλημη του Νίκου Σαμαρά.

Η συγκίνηση ήταν μεγάλη, ειδικά όταν πριν την έναρξη της αναμέτρησης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αετού, ενώ το πρώτο σέρβις του αγώνα εκτέλεσε ο  εμπνευστής της εκδήλωσης Γιάννης Κυλίτσης. Παρούσα φυσικά η μπάντα του Α.Ο.Ο. στην εξέδρα, όπως και η Εθνική Παμπαίδων που προετοιμάζεται στο Σουφλί για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Τουρκίας.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο δήμαρχος Βασίλης Μαυρίδης, ο Γιάννης Κυλίτσης και ο Αλέξης Καμπερίδης (γιος του μεγάλου δασκάλου  και προπονητή του ΑΟΟ  Γιώργου Καμπερίδη που για λόγους υγείας δεν μπόρεσε να παρευρεθεί), ενώ αναγνώστηκε και μια επιστολή του Απόστολου Χαριτωνίδη (επίτιμου μέλους των Παλαιμάχων Ορεστιάδας και μέλους της Εθνικής Ομάδας Μεταμοσχευμένων Αθλητών που συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μεταμοσχευμένων στη Μάλαγα της Ισπανίας).

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι στον χώρο  υπήρχε φιλανθρωπικός κουμπαράς για την ενίσχυση του μικρού Βαγγελάκη Ελευθεριάδη, βαφτισιμιού του εβρίτη αθλητικογράφου και τηλεπαρουσιαστή Πέτρου Πολυχρονίδη που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Διαιτητές της αναμέτρησης, στην οποία η Μεικτή Έβρου επικράτησε των Παλαιμάχων του ΑΟΟ με 2-1 σετ ήταν οι Γιάννης Ιωαννίδης και Τάσος Τσεπκελής.

ΜΕΙΚΤΗ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Γιώργος Τεκτονίδης και Αλέξης Καμπερίδης): Κυλίτσης Γιάννης, Κυριαζλιδης Χρήστος, Ντεβετούδης Νίκος, Γκουτσίδης Δημήτρης, Τεμελούδης Κώστας, Πασαλίδης Γιώργος, Μπάρμπας Διαμαντής, Αθανασιάδης Γιώργος, Σταμπολίδης Νίκος, Σταματόπολυος Μπάμπης, Ρουσσόπουλος Δημήτρης , Διγγελίδης Αθανάσιος, Πεταλωτής Πόλ, Μποζίδης Θοδωρής, Καλμαζίδης Γιάννης, Μητούσης Γιώργος, Παπάζογλου Γιώργος, Κεμανετζής Στέλιος, Τοπαλίδης Δημήτρης, Βλασακίδης Τάσος, Βλασακίδης Δημήτρης, Νεράντζης Δημήτρης, Ντινούδης Κώστας, Τριανταφυλλίδης Γιάννης, Κυργίδης Κώστας

ΜΕΙΚΤΗ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΕΒΡΟΥ (Σάκης Μουστακίδης):  Κασαμπαλής Αθανάσιος, Μαρίνος Κούλης, Ανδρεάδης Γιάννης, Σιδηρόπουλός Γρηγόρης, Τσακμάκης Παναγιώτης, Καβαρατζής Σταύρος, Ζλατιλίδης Δημήτρης, Αλεξούδης Καλούδης , Τασιούλης Γιάννης. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες του radioevros, όπου μπορείτε να δείτε και πιο πλούσιο φωτορεπορτάζ.