Ούτε δέκα οι παρόντες στην πρώτη ΓΣ του ΑΟ Ορεστιάδας! Δεν κατέθεσε υποψηφιότητα ο πρώην πρόεδρος Β. Γκιζάνης

 

Την Κυριακή, όπως αναμενόταν, θα κριθεί το μέλλον του ΑΟ Ορεστιάδας. Στις 11.00 το πρωί θα διεξαχθεί στο «Νίκος Σαμαράς» η επαναληπτική γενική συνέλευση.

Στην πρώτη πρόσκληση που ήταν για την ίδια ώρα το Σάββατο, δεν υπήρχε η απαρτία που απαιτούντα. Για την ακρίβεια, συγκεντρώθηκε μονοψήφιος αριθμός μελών, κάτι που όμως ήταν αναμενόμενο αφού σπανίως σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει απαρτία στην πρώτη συνέλευση και όλοι προετοιμάζονταν για την Κυριακή.

Τότε θα γίνουν γνωστά και τα πρόσωπα που έχουν καταθέσει υποψηφιότητα για να μετάσχουν στο νέο ΔΣ του ΑΟΟ, που θα αναδειχθεί για να διαδεχθεί την διοίκηση Πρωτοδικείου που έτρεχε την ομάδα το τελευταίο εξάμηνο. Πάντως, ανάμεσα σε αυτά δεν θα είναι ο Βασίλης Γκιζάνης που δεν θα παραστεί ούτε στη Γενική Συνέλευση.

Ο πρώην πρόεδρος του ΑΟ Ορεστιάδας, που βρίσκεται σε ανοιχτό πόλεμο με την νυν διοίκηση, αν κρίνει κανείς και από την γνωστή ανταλλαγή ανακοινώσεων προ μηνός, αναχώρησε για Θεσσαλονίκη για σοβαρή οικογενειακή του υπόθεση και διευκρίνισε ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει για την Γενική Συνέλευση.

Παράλληλλα, ξεκαθάρισε ότι δεν κατέθεσε υποψηφιότητα θεωρώντας ότι δεν μπορεί να συμβαδίσει με τα άτομα που αυτήν την στιγμή διοικούν τον σύλλογο και αναμένεται εκ νέου να θέσουν υποψηφιότητα, ωστόσο διευκρίνισε ότι αν η νέα διοίκηση θελήσει την βοήθειά του, αυτός θα την προσφέρει, όπως είχε πρόθεση να κάνει και με την υπάρχουσα διοίκηση, την οποία ωστόσο κατηγόρησε ότι ποτέ δεν θέλησε να εκμεταλλευθεί την εμπειρία και τις γνωριμίες του από την ημέρα που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας με την επιτροπή σωτηρίας που πρότεινε και παρουσίασε ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης.