Κλήθηκε στην Εθνική Ομάδα και πάει Βρέμη η Βάλια Σαμαρά του Πανθρακικού

 

Η αθλήτρια του Πανθρακικού Ομίλου Αντισφαίρισης Κομοτηνής Βασιλική Μαγδαληνή (Βάλια) Σαμαρά  κλήθηκε εκ νέου στην Εθνική Ομάδα.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά επιλέχθηκε από την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α.), να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο European Summer Cups G14 2017.

Η Βάλια, που από τα πρώτα της βήματα στο τένις αποτελεί σταθερή αξία ως αθλήτρια, θα τιμήσει με τα χρώματα της γαλανόλευκης την Ελλάδα, την Κομοτηνή και το Σύλλογο της.

Με άλλες δύο συναθλήτριες της από την Αθήνα θα βρεθεί στην πόλη Βρέμη της Γερμανίας, όπου και θα αγωνιστεί με τις εθνικές αποστολές άλλων επτά ευρωπαϊκών κρατών το τριήμερο 02-04/07/2017.

«Είναι μια ηθική επιβράβευση για την έφηβη Βάλια με τις τόσες αρετές και τα αστείρευτα χαρίσματα», επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο ΠΟΑΚ.

«Αν σκεφτεί κανείς πως προπονείται καθημερινά σε άθλιες γηπεδικές εγκαταστάσεις, τότε το κατόρθωμα της αυτό φαντάζει επικό και αγγίζει τα όρια του ηρωισμού», προσθέτει η ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση του Πανθρακικού Ομίλου Αντισφαίρισης καταλήγει: «Ευχόμαστε στην αθλήτρια μας κάθε επιτυχία και την ευχαριστούμε για τις χαρές και τις διακρίσεις που μας προσφέρει».