Football League: Κοντά στον Άρη ο πρώην “μαέστρος” του Πανθρακικού!

 

Μια ακόμη μεταγραφή σύμφωνα με το pressaris φαίνεται πως βρίσκεται προ των πυλών για τον Άρη, και συγκεκριμένα, οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται «αγκαλιά» με τον πρώην μεσοεπιθετικό του Πανθρακικού, Χοσέ Μαρία Κάσες, ενώ βρίσκονται σε συζητήσεις και με τον Κομοτηναίο Χουσείν Μουμίν.

O Kάσες τα τελευταία 2 χρόνια αγωνιζόταν στο Βέλγιο και στην Έουπεν εχοντας σε 58 αγώνες, 8 γκολ βοηθώντας κυρίως τον πρώτο χρόνο να πάρει την άνοδο.

Ο Ισπανός μέσος γεννήθηκε στις 23 Νοεμβρίου 1986 και υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την Villareal πραγματοποιώντας, μάλιστα και σε ηλικία μόλις 17 ετών το ντεμπούτο του στην Primera Division με τη Βιγιαρεάλ. Δυο χρόνια αργότερα, το 2005 εγκαταλείπει τα «κίτρινα υποβρύχια» για την Terrasa, ενώ η συνέχεια τον βρίσκει με τη σειρά σε Orihuela, Eibar, Valencia Mestalla και Granada.

Αγωνίστηκε και σε Mirandes και  Alcoyano μετρώντας 25 εμφανίσεις και 5 τέρματα, πριν έρθει στη Θράκη, για λογαριασμό του Πανθρακικού με τη φανέλα του οποίου μέτρησε 10 γκολ σε 47 εμφανίσεις.