ΕΠΣ Θράκης: Παρά το ενδιαφέρον Νέστου και ΑΕΔ στην Γρατινή του “θείου” καταλήγει ο Δημήτρης Μπόζης!

 

Μια ακόμη δυνατή μεταγραφή που την ενισχύει επιθετικά πραγματοποιήσε η φιλόδοξη Δόξα Γρατινής του Τάσου Μπόζη.

Η ομάδα της Γρατινής που φέτος θέλει να πρωταγωνιστήσει στην Α’ ΕΠΣ Θράκης απέκτησε μετά τους Εφτούν Μπουτσακτσή από το Κόσμιο, τον Αντωνιάδη από τον Μέγα Αλεξανδρο Ιάσμου και τον Καμζέλα από την Δόξα Προσκυνητών και τον Δημήτρη Μπόζη από τον Ορφέα Ξυλαγανής.

Ο 23χρονος φοιτητής στα ΤΕΙ Καβάλας στην σχολή πετρελαίου και φυσικού αερίου τερμάτισε τρίτος σκόρερ του πρωταθλήματος με την φανέλα της Ξυλαγανής φέτος με 17 τέρματα, ενώ πέρυσι ήταν δεύτερος με 19 τέρματα αγωνιζόμενος με τον Σπάρτακο Αγ. Θεοδώρων.

Μάλιστα οι δυο αυτές ομάδες ήθελαν διακαώς τον Μπόζη αλλά αυτός προτίμησε να αγωνιστεί κάτω από τις οδηγίες του θείου του Τάσου Μπόζη.  Ο Δημήτρης Μπόζης και λόγω σχολής ήθελε να αγωνιστεί σε ομάδα της Καβάλας, ωστόσο παρά το φιλολογικό ενδιαφέρον του Νέστου Χρυσούπολης αυτό δεν προχώρησε λόγω της διοικητικής αλλαγής που παρατηρείται την περίοδο αυτή στην καλή ομάδα της Γ’ Εθνικής, ενώ επίσης ενδιαφέρον υπήρξε και από την ΑΕ Διδυμοτείχου αλλά περισσότερο μέσω τρίτων.

Στο παρελθόν ο Μπόζης πλην Ορφέα Ξυλαγανής και Σπάρτακου αγωνίστηκε στις ακαδημίες του Πανθρακικού, στον Μίσχο, στο Ν. Σιδηροχώρι, στους Προσκυνητές και στην Θράκη Γραβούνας.