Δεν κατάφεραν ούτε το πρωί του Σαββάτου να πάρουν την πρώτη τους νίκη οι έφηβοι του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

 

Στην δεύτερη μέρα της Γ’ Φάσης του πανελλήνιου πρωταθλήματος εφήβων, και στον δεύτερό τους αγώνα οι έφηβοι του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, δεν φάνηκαν να πιάνουν μομέντουμ και δυστυχώς γνώρισαν και πάλι την ήττα, αυτή τη φορά από την ομάδα της Νεάπολης.

Η ομάδα του Γιάννη Πατσίδη, που κατάφερε με πολύ καλές εμφανίσεις να φτάσει έως και την τρίτη φάση του πανελληνίου, δεν κατάφερε το πρωί του Σαββάτου, στον δεύτερό της αγώνα να πρώτη της νίκη σε αυτή τη φάση, αφού γνώρισε την ήττα από την δυνατή ομάδα της Νεάπολης, με τον δείκτη του σκορ να σταματά τελικά στο 10-3. Η απειρία έπαιξε σημαντικό ρόλο για την ήττα, αφού το άσχημο ξεκίνημα στοίχησε στους νέους του Εθνικού που βρέθηκαν να χάνουν με 0-8.

Παρ’όλα αυτά πάλεψαν και αφού πέτυχαν το πρώτο τους τέρμα στην αρχή του τρίτου οχταλέπτου κατάφεραν να μειώσουν στο τελικό 3-10, που αποτελεί την δεύτερη τους ήττα στη διοργάνωση. Το βράδυ του Σαββάτου, η ομάδα του Εθνικού θα αντιμετωπίσει την πανίσχυρη ομάδα του ΠΑΟΚ και θα ελπίζει σε ένα θαύμα, ώστε να πάρει την παρθενική της νίκη στη διοργάνωση.