Παρεμένει Ισπανία ο πρωην του Πανθρακικού Φρανσίσκο Χαβίτο!

 

Στην Ντεπορτίβο Κορία ομάδα τέταρτης εθνικής κατηγορίας της Ισπανίας θα συνεχίσει την καριέρα του ο πρωην παίκτης του Πανθρακικού, Άρη, Ολυμπιακού και της Μπαρτσελόνα Φρανσίσκο Χαβιέ Περιάλ Περιάνες γνωστός ως Χαβίτο.

Μπορεί στην Μπαρτσελόνα να έπαιξε ελάχιστα, όμως στην πενταετία του στον Άρη έδειξε εξαιρετικά στοιχεία που του έδωσαν και τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Από το καλοκαίρι του 2011, όμως, άρχισε η κατρακύλα για τον Ισπανό εξτρέμ. Πρώτα πήγε δανεικός στην Ορντουσπορ της Τουρκίας και αφού έμεινε ελεύθερος από τους ερυθρόλευκους έχει αλλάξει πέντε ομάδες σε ισάριθμα χρόνια. Πρώτα μεταπήδησε στην Έρκουλες, ακολούθησε η επιστροφή του στην Ισπανία για χάρη της Αλκορκόν πριν έρθει και πάλι στην Ελλάδα όπου έπαιξε στην Κέρκυρα και τον Πανθρακικό στον οποίο αγωνίστηκε 21 παιχνίδια χωρίς να σκοράρει.

Αφού έμεινε για έξι μήνες ανενεργός κατάφερε να βρει τον Ιανουάριο συμβόλαιο στην Γκουιχουέλο (ομάδα τρίτης κατηγορίας) και πλέον η επόμενη σεζόν θα τον βρει στην Ντεπορτίβο Κορία η οποία αγωνίζεται στην τέταρτη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου.

Ωστόσο οι παράγοντες της ομάδας ανακοίνωσαν ως βόμβα την απόκτηση του Χαβίτο αφού δεν παίρνουν κάθε ημέρα έναν παίκτη που έστω και σε επίπεδο ακαδημιών έχει αγωνιστεί στην Μπαρτσελόνα.