Γ’ Εθνική: Πρώτη μεταγραφή για την Δόξα Προσκυνητών ο Πέτρος Βιόπουλος που επέστρεψε “σπίτι” του

 

Την πρώτη της μεταγραφή που θα την δυναμώσει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής  πραγματοποίησε η Δόξα Προσκυνητών που απέκτησε ένα παλιό της γνώριμο τον Πέτρο Βιόπουλο από τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου. 

Συγκεκριμένα η ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη ήρθε σε συμφωνία με τον 23χρονο επιθετικό Πέτρο Βιόπουλο που ήταν μέλος της καλύτερης ομάδας στην ψηφοφορία για την ΕΠΣ Θράκης που πραγματοποίησε το ThrakiSportS. Ο “Βιο” όπως τον φωνάζουν πρόπερσι αγωνιζόταν στη Δόξα Προσκυνητών βοηθώντας την να πάρει το πρωτάθλημα και την άνοδο, ενώ φέτος αγωνίστηκε αρχικά στην γερμανική Ντούισμπουργκ. Επίσης στο παρελθόν ο Κομοτηναίος επιθετικός συμμετείχε στα κλιμάκια παίδων και νέων κατακτώντας μάλιστα το πανελλήνιο το 2009, αγωνίστηκε στις ακαδημίες Κ20 της Κέρκυρας, στην Κέρκυρα και στον Εβρο Σουφλιου.

Ο Βιόπουλος βοήθησε φέτος τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου από τον δεύτερο γύρο και μετά που αποκτήθηκε σε πρωτάθλημα και κύπελλο σκοράροντας 7 τέρματα και η απώλεια του σε συνδυασμό με αυτές τον Κορωνάκη, Μυστρίδη,  Αντωνιάδη, Πενόπουλου και την αποχώρηση από το ποδόσφαιρο του Ναζήμ Γκιρετλή, αποδυναμώνει αφάνταστα τον Ίασμο.

Από την άλλη η Δόξα Προσκυνητών που έχασε ήδη κάποιους σημαντικούς παίκτες όπως οι Κειτά, Καμζέλας, Λέφης, Αγγελόπουλος και πιθανώς και κάποιοι άλλοι, ξεκινά σιγά σιγά με τον νέο της προπονητή σε συνεργασία με τον Γιάννη Πουρλιάκα την στελέχωση του νέου ρόστερ της, με τον Βιόπουλο να κάνει την αρχή επιστρέφοντας “σπίτι” του και νέες με νέες προσθήκες τις επόμενες μέρες να ενισχύουν την ομάδα για το δυσκολότερο για φέτος πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.